Liliana87
Fanka BB :)
A powtarzałas zespół antyfosfolipifowy po 12 tyg?Ana, asa, KIR, HLA-c, trombofilie, zespół antyfosfolipidowy nie a IMK i cytokiny najlepiej druga połowa cyklu choć ja robiłam w 4dc i docent powiedział że ok![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A powtarzałas zespół antyfosfolipifowy po 12 tyg?Ana, asa, KIR, HLA-c, trombofilie, zespół antyfosfolipidowy nie a IMK i cytokiny najlepiej druga połowa cyklu choć ja robiłam w 4dc i docent powiedział że ok![]()
Nie , ja robilam kiedyś jeszcze przed udanym Ivf i było ujemne. Nigdy więcej nie powtarzalamA powtarzałas zespół antyfosfolipifowy po 12 tyg?
Ładne, udało się pobrać w sumie 17 ale zapłodnily się 4, ale to już raczej z winy słabego nasienia a nie lekow...
Jeszcze nie wiem, ale w Wawie on przyjmuje tylko 2 soboty w miesiącu w godz 10-14.Podstawowe miejsce pracy docenta to jednak Łódź.No ja tez tak mam przygoda z iv od 2013 r i za każdym razem uczę się czegoś nowegoa w Łodzi do dr P są lepsze terminy?
Załączam screen z nazwą grupyJak znajdę tą grupę na fb?
Załączam screen z nazwą grupy [emoji4]
po czym wszyscy sie pytaja po kim ta corka jest 
cos mi nie pasowałoWitaj. Ile masz lat? Jakie masz AMH? Badalas immunologie? Jak nasienie męża? Przebyte choroby ? Kiepsko z 11 komorek i dwa zarodki ? Endometrioza, PCOS, Zrosty? Suplemetujesz się, Krzywa cukrowa? To takie ogolne przeszkody nad ktorymi chyba powinnas popracowaćCześć dziewczyny, zawsze was podglądam ale się nie udzielam. Historie mam długą 4,5 roku walki. 1 Inseminację nieudaną, HSG, laparo, prawie rok stymulacji, badań mnóstwo i nawet naprotechnologia się przewinęła. Przyczyny nie znaleziono, same pierdoły typu: w tym roku ognisko endometriozy ale nawet 3 cm nie ma i nie rośnie, był torbiel po pół roku sam zniknął i twierdzą, że problemy z drożnością chociaż na HSG jedno drożne a drugie 'płyn wylany z opóźnieniem' a na laparo stwierdzili że były zaklejone ale rozkleili. Finalnie miałam w październiku punkcje (z programu z dotacją) pobrane 11, zapłodnione 5, przetrwały 2 (5 dniowe typu 3AA). Hiperstymulacja do tego stopnia, że w szpitalu wylądowałam na 9 dni i 16 grudnia miałam 1 transfer - dziś sprawdzona beta - nieudane. Następny transfer w marcu. Zrobiłam ankietę w innym temacie żeby sprawdzić jak wygląda statystycznie skuteczność może mnie to trochę podniesie na duchu albo zmotywuje w razie czego do kolejnej punkcji. Po tej hiper mam takie mieszane uczucia. Tak sobie myślę, kiedyś słyszałam że są różne rodzaje kwasów foliowych, może ja jakiś zły biore?