Artemida90
Fanka BB :)
Na sztucznym estrofem zaczynałam zawsze od 2dc.Potem wizyta w okolicy 10dc w celu oceny endo i jesli ok to ok 5 dni później transfer. Rozpiskę leków do transferu dostaniesz na wizycie. Powodzenia!!!
Ja mam zacząć brać od 1dc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na sztucznym estrofem zaczynałam zawsze od 2dc.Potem wizyta w okolicy 10dc w celu oceny endo i jesli ok to ok 5 dni później transfer. Rozpiskę leków do transferu dostaniesz na wizycie. Powodzenia!!!
Dziekuje bardzoNa sztucznym estrofem zaczynałam zawsze od 2dc.Potem wizyta w okolicy 10dc w celu oceny endo i jesli ok to ok 5 dni później transfer. Rozpiskę leków do transferu dostaniesz na wizycie. Powodzenia!!!
O to jednak nie wszyscy tak samo, ja tez od 2 DC zawsze bo tez juz znalazłam wcześniejsze zalecenia z poprzednich transferów.Ja mam zacząć brać od 1dc
TrzymamDziekuje bardzonie pamiętam nawet który to mój transfer, chyba 6...a może juz 7. Przyznam ze nie licze już. I narazie podchodze zupełnie na luzie, pewnie im bliżej będzie tym bardziej mi się odmieni i będę lamentowac i wszystkim się przejmować
napisałam również do docenta ponieważ 1 raz będę miała w cyklu z transferem encorton a teraz tez byłam na antybiotyku i nie wiem czy to nie koliduje jakoś:/
Któż to do nas zawitałi nie odzywa się, tylko lajkuje
@Murawa jak tam po świętach,
plan #murawalaskanawiosne wciąż aktualny? Bo u mnie to pierogi i inne pychoty zwyciężyły![]()
Przykro miNo cóż dziewczyny dzisiejsza beta to 1,89 tak wiec ujemna odstawiam leki i myśle ze powtórzę badania immunologiczne 2.01.2020 r potem wizyta u mojego immunologa z równoczesnym już teraz planem AK w Czechach. Czas pokaze co i jak będzie . A za betujace w niedługim czasie trzymam kciuki !
No niestety in vitro to kupa kasy ale później już się o tym nie pamieta.To w razie co na Trójmiasto się kierować. Zobaczymy ten drugi zarodek. Jak nie wyjdzie to może faktycznie gdzieś na Gdańsk uderzę. Tylko znów kupa $$ . Uhh może się uda
Ja mam 19 tydzień i ruchy solidne już czasami jak rękę trzymam to czuje.Brzuch urósł dosyć dosyćBede chyba umawiac sie na cc wiec pewnie bede rodzic wczesniej [emoji4]
Teraz juz super. Do konca 12tyg mnie mdlilo bardzo i ciagle robilo mi sie slabo. Teraz wszytsko minelo. Mam tez wrazenie od 3 dni, ze corcia zaczyna kopac, ale poki co nie jestem pewna.
A Ty?
Karolinka przykro mi ;(((, super ,że masz plan i pomysł na następny krok !!!No cóż dziewczyny dzisiejsza beta to 1,89 tak wiec ujemna odstawiam leki i myśle ze powtórzę badania immunologiczne 2.01.2020 r potem wizyta u mojego immunologa z równoczesnym już teraz planem AK w Czechach. Czas pokaze co i jak będzie . A za betujace w niedługim czasie trzymam kciuki !
Podziwiam Cię prawdziwa z Ciebie wojowniczkaDziekuje bardzonie pamiętam nawet który to mój transfer, chyba 6...a może juz 7. Przyznam ze nie licze już. I narazie podchodze zupełnie na luzie, pewnie im bliżej będzie tym bardziej mi się odmieni i będę lamentowac i wszystkim się przejmować
napisałam również do docenta ponieważ 1 raz będę miała w cyklu z transferem encorton a teraz tez byłam na antybiotyku i nie wiem czy to nie koliduje jakoś:/