Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A który dzień po transferze jestes ?Beta 20.8
6dpt blastka 2BC wiec bez szalu ale przy synu blastka 5AA mialam tego dnia 9A który dzień po transferze jestes ?

Ja myśle ze jest dobrze jak na 6 dzień6dpt blastka 2BC wiec bez szalu ale przy synu blastka 5AA mialam tego dnia 9![]()
Przy biochemach miałam dużo niższe tego dnia ale jeszcze się nie cieszę bo wszystko jest nadal możliweJa myśle ze jest dobrze jak na 6 dzieńtrzymam kciuki za przyrosty!
![]()
Który to dpt?Beta 20.8

a taka bylas sapnikowana zaraz po transfereze 

Eee dit.6dpt blastka 2BC wiec bez szalu ale przy synu blastka 5AA mialam tego dnia 9![]()
Wow!!!6dpt blastka 2BC wiec bez szalu ale przy synu blastka 5AA mialam tego dnia 9![]()
Miałam tez HSG przy niedrożnych jajowodach tylko na ketonalu. Bol byl taki ze myslalam ze zemdlejeCześć Dziewczyny!
Mam do Was pytanie, kiedy najwcześniej po HSG metodą z RTG - czyli bardziej inwazyjna można isc na basen i kiedy można najwcześniej wspolzyc?
Wczoraj miałam ten zabieg, bez znieczulenia ogólnego i strasznie bolało, mam 2 jajowody niedrożne i ginekolog mi je rozepchal - sa teraz częściowo drozne. Ale ten bol byl nie do wytrzymania, nikomu nie polecam....