Netiaskitchen
Fanka BB :)
Przydadzą się. Oby już niedługoA ja już od 10 lat mam wybrane imiona dla dzieci ehh tylko tego maleństwa brak.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przydadzą się. Oby już niedługoA ja już od 10 lat mam wybrane imiona dla dzieci ehh tylko tego maleństwa brak.
Wyglada dobrze! Trzymam kciuki z całych sił !!!!!Dziewczyny dziś beta 35 w 7dpt, przyrost w 24h o niecałe 15, czyli wychodzi jakoś przyrost o 68% to niby ok ale chyba powinno być więcej? Powtarzam w czwartek bo wtedy mam wizytę u gina z Invicta, estradiol spadł do ponad 1600 a progesteron wzrósł do 54.6 więc chyba ok. Leukocyty po 2/3 accofilu ponad 43 tyś!
Super! A pamiętam że tak się martwilas że za niska..Który dpt masz??? Bete Ci podali w wyniku?Kochane moja beta pięknie urosła- test pozytywny❤❤❤❤Jesteśmy tacy szczęśliwi
10 usg
Życzę Wam wszystkim aby ten przyszly rok przyniósł nam tylko takie dobre wiadomości i aby nam wszystkim udało się zostać Mamusiami
Może i nie udzielam się zbyt dużo ale chce Wam przy okazji podziękować za wsparcie i za to , że jesteście
Dziękuję❤
Dziewczyny dziś beta 35 w 7dpt, przyrost w 24h o niecałe 15, czyli wychodzi jakoś przyrost o 68% to niby ok ale chyba powinno być więcej? Powtarzam w czwartek bo wtedy mam wizytę u gina z Invicta, estradiol spadł do ponad 1600 a progesteron wzrósł do 54.6 więc chyba ok. Leukocyty po 2/3 accofilu ponad 43 tyś!
Dziewczyny dziś beta 35 w 7dpt, przyrost w 24h o niecałe 15, czyli wychodzi jakoś przyrost o 68% to niby ok ale chyba powinno być więcej? Powtarzam w czwartek bo wtedy mam wizytę u gina z Invicta, estradiol spadł do ponad 1600 a progesteron wzrósł do 54.6 więc chyba ok. Leukocyty po 2/3 accofilu ponad 43 tyś!
Niestety ja Ci nie pomogę, bo nie miałam w ciąży badania moczu jeszcze, ale to przede mną. Ja zawsze miałam bakterie w moczu i czasem leukocyty, ale jak nie byłam w ciąży to jakoś się to leczyło... Zobaczymy jak to będzie teraz. Może któraś z dziewczyn coś Ci podpowie. Nie martw się, gdyby to było coś bardzo niepokojącego to lekarz by tego nie przeoczył, pewnie włączy jakieś leczenie, o ile będzie potrzebneDziewczyny jestem 8tc po pierwszym ICSI (3 lata starań nie wchodząc w szczegóły). Na kolejnym badaniu moczu wyszło mi w nim białko. Tym razem jeszcze więcej bo 21,3 mg/dl. Oczywiście można wyczytać na ten temat milion rzeczy. W czwartek mam wizytę u swoją lekarza który ostatnio wydaje mi się że zbagatelizował tą sprawę. Miałyście może takie problem ? Dziękuje za każdą pomoc i odpowiedz.