Aduś16
Fanka BB :)
A co byś chciała wiedzieć? Ja mam bx ale dużo sie naczytalam o KIRach i znam kilka staraczek z AADziewczyny może któraś wie coś dokładniej o KIR AA ???
Trzymam kciuki za dzisiaj sprawdzające betki - za duże przyrosty![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co byś chciała wiedzieć? Ja mam bx ale dużo sie naczytalam o KIRach i znam kilka staraczek z AADziewczyny może któraś wie coś dokładniej o KIR AA ???
Trzymam kciuki za dzisiaj sprawdzające betki - za duże przyrosty![]()
Kochana, jadę dzisiajDziękuje [emoji169] Jutro worki beda ode mnie wymagac
Nie chce mi sie spac ale musze
Jutro nie wrzucamy kalendarza bo dopiero 03.01 @Liliana87 jedzie do kliniki, a nic innego sie nie dzieje
buziaki mła mła [emoji3448][emoji173][emoji170][emoji171]
Gruba? W ktorym miejscu???? Piękna kobieto !I to ja kilka lat temu sczesliwa i nieswiadoma problemow. Stare zdjecie wtedy bylam prawie gruba a Łukasz bardze chce zebym przytyłaTak sobie jeszcze wspominamy i ogladamy jak bylismy na woodstocku
![]()
Haha[emoji23] padłam [emoji23]Prawie gruba? To teraz wiem co bys o mnie pomyślała,bo ja mam podobną sylwetke.
Dobrze, ze jeszcze są takie "elementy" na świecie [emoji8][emoji5][emoji7]Tak. przeszdl ten moment bo musialam dopatrzyc jak Rocky biegnie i mu wszyscy pomagajaTo mnie wzrusza. JA ogolnie jestem bardzo ekspresyjną osobą - hmm a moze tu sie cos dzieje? Jak pracuje to daje z siebie wsyztko - ale raklama co? ( bedac pod musztra woja nauczylam sie dyscypliny), jak sie smieje to obok mnie ososby tez sie smieja, a ja kocham sie smiac ale tak wiecie gdzie grdyka chodzi
, jak mysle to alo masuje skronie albo podbrodek i mysle przy czym przeklinam nieswiadomie. Jak sikam to nuce, Jak biegam to malo orgazmu nie dostane (zrozumieja tylko doswiadczeni), jak swieta to przemowy moje
A przy tym staram sie byc cicha i skromna.
Tutaj widzimy nie równe żrenice![]()
[emoji8][emoji8][emoji8] dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8] kochana jesteś.
Tak pięknie piszecie z imenau o macierzyństwie.. A ja czasem się zastanawiam czy jak by się udało to dałabym radę.. czy ja bym ogarnęłą tą małą istotkę i umiała dobrze wychować. Tak z głową. To mi się wydaję takie trudne, patrząc na dzieci mojego rodzeństwa. Jak trudno jest znaleźć złoty środek!
Dziękuję bardzo !!!! Ale mam stres i wizję końca tego cudu![]()