Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez zawsze mówiłam do meza,ze bedziemy mieli trójeczkę..Ja się z jednej strony cieszę, że zaczęliśmy się starać ale z drugiej strony szkoda, że jeszcze nie wcześniej .. No ale tak jak mówisz czasu nie cofniemy![]()
Gdy miałam jakieś 20 lat to byłam pewna, że do 25 roku życia urodzę 3 dzieci ..
Teraz to tylko się modlę, żeby wszystko było dobrze i żeby chociaż to jedno byłoJa tez zawsze mówiłam do meza,ze bedziemy mieli trójeczkę..
Hihihi .. ooooh dziękuje- my.Boziu cud miód[emoji7][emoji7]
Nie, nie miałamCzyli nigdy nie mialas innego pratnera? Ja tez załuje ze tak pozno. Ale jak chodzilam do ginow to wszyscy twierdzili ze jest ok wiec tak miesiac za miesiacem przelatywal jak przez palce. Dopiero wizyta w klinice i badanie droznosci jajowodow popchnela nas troche do przodu.
Dziękujemy. My również trzymamy za Was kciuki!!!Teraz to tylko się modlę, żeby wszystko było dobrze i żeby chociaż to jedno było![]()
Trzymam kciuki za Was [emoji1307]
Oho juz nas widze jak bysmy sie ODINTROWERTYCZAŁYWłaśnie tak [emoji12]. I w biurze siedzę z trzema dziewczynami z czego jedna to na maksa ekstrawertyk a my mega introwertyczki [emoji23]. I ta jedna kumpela trochę nas odintrowertycza[emoji23][emoji23][emoji23].
Ogólnie jesteśmy dobrymi koleżankami i wiecznie się z czegoś śmiejemy, czasami do ludzi wychodzę ale niezbyt lubię poznawać nowych ludzi bo się boję [emoji41]. Serio, tak mam i moje kumpele też. Ale jak już kogoś poznam to się z siebie śmieję że głupia jestem.
A tu na forum widzę, że jest dużo pokrewnych dusz... Ty napewno byłabyś moja kumpelą [emoji2]
❤❤❤
Sa dni kiedy musze isc do pracy w garsonce
ale i tez takie ze ostatnio poszłam w ocieplanych kaloszach to sie lali ze mnie 
Ale fajnie Was w końcu „ poznać” babeczkiNoooo dobra to my też![]()
Takie tam wariaty![]()
Ja podobnieJa tez zawsze mówiłam do meza,ze bedziemy mieli trójeczkę..