Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakie dokładnie miałaś leczenie od docenta?Ja już po badaniu betyteraz oczekiwanie na wynik
będzie dzisiaj popołudniu lub dopiero jutro rano...ta niepewność mnie zabije
![]()
Miesiąc przed transferem od 1 dnia cyklu do 21 dwa razy dziennie equoral oraz raz dziennie Encorton. W dn 22-23 dc pół tabletki Encorton. I od cyklu z transferem od 10 dc Encorton po owulacji AcardJakie dokładnie miałaś leczenie od docenta?
Jaki piękny estradiolJa już po wizycie. Punkcja w sobotę. Dzis 12 stymulacji i estriadol 3270 a progesteron 0,3. Transfer prawdopodobnie w czwartek
Trzymam mocno kciuki!!! Niech Ci się uda!!!Miesiąc przed transferem od 1 dnia cyklu do 21 dwa razy dziennie equoral oraz raz dziennie Encorton. W dn 22-23 dc pół tabletki Encorton. I od cyklu z transferem od 10 dc Encorton po owulacji Acard
Właśnie nic nie skomentował ,a ja na wynik zajrzałam po wizycie i nie zapytałam;( a też tak gdzieś czytałam. Suplementować mam dopiero po punkcji. W 10 dc miałam progesteron 0,1. Niewiem co myśleć . Cieszę się z tylu jajek w pierwszej stymulacji miałam 3 , jedna blastka di transferu nie bylo nawet co zamrozić ;(Jaki piękny estradiolja to miałam 1200 co wskazywało na 4 dojrzałe komórki, po punkcji mi powiedzieli że pobrali 7, ale co z tego skoro tylko 4 były dojrzałe i nadawały się do zapłodnienia. To u Ciebie wskazuje na ok 10 pięknych, dojrzałych jajeczek ☺ trzymam kciuki.
A co lekarze mówili odnośnie tego proga? Bo przed włączeniem progesteronu wynik chyba powinien być do 0,1 , Ty już zaczęłaś suplwmentowac? Choć może to jeszcze taka dopuszczalna granica, nie jestem pewna![]()
Trzymamy kciuki za obydwa kropki [emoji110][emoji110]Dziewczyny stał się cud. Z bardzo słabych zarodków w 3 dobie hodowania, dotrwały do blastocysty dwa. Nie są może super jakości ale są. Podali mi obydwa: 4cb i 4bc.
Ponoć ważniejsza jest ta druga litera w oznaczeniu (dotyczy trafektodermy) i dlatego ten 4cb jest lepszy.
Powiedzieli, że w sumie 4bc nie jest zbyt mocny więc raczej nie chcą go mrozić.
Podali mi więc obydwa[emoji3]