Oo dziękiHBA to test wiązania plemnikow z hialuronianem. Jeśli wyjdzie dobrze, to nic nie zmienia, ale jeśli wyjdzie źle jak u nas to będziecie mieć wskazanie do PiCSI. U nas to badanie to był przełom. Wcześniej myśleliśmy że uda się bez in vitro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo dziękiHBA to test wiązania plemnikow z hialuronianem. Jeśli wyjdzie dobrze, to nic nie zmienia, ale jeśli wyjdzie źle jak u nas to będziecie mieć wskazanie do PiCSI. U nas to badanie to był przełom. Wcześniej myśleliśmy że uda się bez in vitro
Ja jak jechałam do diagnostyki i byłam przed 7 na pobraniu to zwykle ok 10 miałam wyniki, ale to też zależy w którym punkcie się oddaje krew! Bo jak oddawałam w innym niż przy laboratorium to jeszcze czekali na kuriera i wyniki były ok 13.00 więc musiałam to obczaic i wolałam dalej jechać ale mieć szybciej wyniki. Wiem co czujesz. Siedzenie jak na szpilkach i tylko 1 myśl w głowie. Włącz sobie jakiś fajny serialNiestety nie mam jeszcze wyniku betymam nadzieje że będą dzisiaj bo nie wiem jak wytrzymam do jutra
Czekamy z Tobą. Jak na szpilkachNiestety nie mam jeszcze wyniku betymam nadzieje że będą dzisiaj bo nie wiem jak wytrzymam do jutra
Ja byłam przed godz 9 i do tej pory nie mam wyników i pewnie już dzisiaj nie będzieJa jak jechałam do diagnostyki i byłam przed 7 na pobraniu to zwykle ok 10 miałam wyniki, ale to też zależy w którym punkcie się oddaje krew! Bo jak oddawałam w innym niż przy laboratorium to jeszcze czekali na kuriera i wyniki były ok 13.00 więc musiałam to obczaic i wolałam dalej jechać ale mieć szybciej wyniki. Wiem co czujesz. Siedzenie jak na szpilkach i tylko 1 myśl w głowie. Włącz sobie jakiś fajny serial![]()
Mój M robił badanie ogólne, morfologię, fragmentację i HBA.Oo dziękijestem w pracy i nie mam jak poczytać o tym. A czy jeszcze coś oprócz HBA powinniśmy zrobić?
200 na jeden dojrzały oocyt wiec wzrost estradiolu świadczy o dojrzewaniu jajec jak pisze MurawaI jeszcze pytanko o ten estradiol jak wyglądał u was ? Ja mam robiony co pare dni, w 1 ds 32, w 5 ds 300 a dzisiaj dopiero będę robić to wynik będzie popołudniu . Niemam pojęcia co mówi ten wynik
Ja właśnie swoje z rana odebrałam, dziś 17dpt i beta ponad 3600. Już powoli w to wierze i nawet od kilku dni mam czysty umysł i zero złych myśliJa byłam przed godz 9 i do tej pory nie mam wyników i pewnie już dzisiaj nie będzie![]()
Super wiadomośćJa właśnie swoje z rana odebrałam, dziś 17dpt i beta ponad 3600. Już powoli w to wierze i nawet od kilku dni mam czysty umysł i zero złych myśli![]()
Trzymam kciuki, wieczorem powinnaś mieć już wynik. Ja robiłam w luxmedzie to na 14 był.
Super. Teraz czekamy na serduszko♡♡♡♡♡Ja właśnie swoje z rana odebrałam, dziś 17dpt i beta ponad 3600. Już powoli w to wierze i nawet od kilku dni mam czysty umysł i zero złych myśli![]()
Trzymam kciuki, wieczorem powinnaś mieć już wynik. Ja robiłam w luxmedzie to na 14 był.
Brak wiadomości to dobre wiadomości ( przesad 3867 mojej bratowejJa byłam przed godz 9 i do tej pory nie mam wyników i pewnie już dzisiaj nie będzie![]()