Echhh. Przykro mi. Bardzo. Trzymaj się jakoś. Popraw Koronę i wracaj do walki jak będziesz gotowa...Mam wynik beta 0,200 mlU/ml
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Echhh. Przykro mi. Bardzo. Trzymaj się jakoś. Popraw Koronę i wracaj do walki jak będziesz gotowa...Mam wynik beta 0,200 mlU/ml
Aniu spoko. Jakby co to dołoży. U mnie tak zrobił po pierwszym monitoringu.
Będzie git i piękne złote jaja[emoji108][emoji108][emoji108]
Mrozeniie hodowla transfer? Ile kosztują? Ile dochodzi do tej kwoty podstawowej jeszcze?
Metylowane?Jednak za poniedziałek trzymaj kciuki, będę miała podanego 6-dniowego zarodeczka.
Witaminki biorę, już ponad rok [emoji23]
Ja biorę modulatory homocysteiny z solgara (wlasnie wczoraj mi sie skończyły i musze zamówić znowu, nie zauważyłam że koncowka) oraz prevenit Intensiv. Już zbilam na 6 z groszem.@Liliana87 mozesz mi napisac nazw tego leku co bierzesz na zbicie homocysteiny? Bo to kwas foliowy metylowany tak? Ja tez biore metylowany ale ty juz masz sprawdzony.
;(Mi już nie dołoży kochana bo już dwa zastrzyki i koniec .
Na imię mam Ewelina [emoji85]
Ah chyba nie ten czas na ivf.. dzisiaj się dowiedziałam ze mój tato ma raka złośliwego i dają mu pare miesięcy życia [emoji24] jak żyć?
Mi już nie dołoży kochana bo już dwa zastrzyki i koniec .
Ah chyba nie ten czas na ivf.. dzisiaj się dowiedziałam ze mój tato ma raka złośliwego i dają mu pare miesięcy życia [emoji24] jak żyć?
Dzięki za odp i przepraszam że tak wtracilam się wam tu ale wizyta dopiero za 5 tyg i osiwieje do tego czasu.Przy naturalnych też![]()
O widzisz. Ten Twój nick taki sugestywnyMi już nie dołoży kochana bo już dwa zastrzyki i koniec .
Metylowane?