reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ściskam Cię mocno i łączę się w bólu .Nas to spotkało tydzień temu .Dzidzi serduszko zatrzymało się w 8 t3d, a dowiedzieliśmy się w 10 t 2 d. Szok,ból nie do opisania .Staram się jakoś pozbierać ,ale jest tak cholernie ciężko...musimy być silne i się nie poddawać!! Zobaczysz i do nas w końcu uśmiechnie się los [emoji8][emoji8]

Boze tak mi przykro [emoji45] przytulam z całych sił...
PrzeprasZam ze pytam ale czy dowiedziałaś się o tym przy okazji wizyty czy towarzyszyło temu jakieś krwawienie które by wskazywało na to ze coś się stało ?

@fredka84 kochanie dzisiaj bede konczyć 1 sezon 13 powodów :) No beznadziejny ten Twoj lekarz dałabym mu popalic. Ja swojego uwielbiam i on tez mnie chyba lubi ale to juz chyba pisałam :) Jezdzisz ze swoim mezem na wizyty? Ja zawsze sama na takie normalne bo Łukasz nie ma czasu :)
Jestem dzisiaj tak konkretnie z siebie zadowolona. Poszłam wczoraj spac po 1 :eek:, wstałam o 5 rano, o 6 juz byłam na siłce, o 8 w pracy. I tam mi sie udało klpenąć dłuuuugo wypacowywany projekt. Tak sie ciesze :-D Teraz juz bedzie troche luzniej w pracy. O 18 przychodzi po mnie Łukasz i idziemy na zakupy bo musze dzisiaj juz cos zaplanowac na jutro do jedzenia. Inaczej bede miala ochote na wszystko jak nie zjem o odpowiedniej godzinie :) Chcialabym pospac teraz te 8 godzin bo to jak wyczytalam tez ma wplyw na IO. Normalnie w moim zyciu wszystko sie krecie teraz wokoł IO i czy mam PCOS. A juz było normalniej, lepiej. Chce, zeby juz było po tej stymulacji. wtedy bede myslec innaczej :)
Ja mam okazję tylko wieczorem poćwiczyć. A dzisiaj jadę na basen juuuupii[emoji3]

reklama
Rzeczywiście w diagnostyce bez skierowania, a powiedzcie mi jaka glukozę? Bo pani pytała czy 50-tke, czy 75-tke[emoji23] a ja bladego pojęcia nie mam

IMG_1786.JPG

Ja miałam taka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry