Waleczna36
Fanka BB :)
Głowa do góry, zawsze trzeba mieć nadzieję Najwazneisjze że podchodzisz i walczysz :* pamiętaj że jedną jest najważniejsza !Nie załamuj się, pamiętaj że wystarczy tylko ta jedna jedyna [emoji8]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Głowa do góry, zawsze trzeba mieć nadzieję Najwazneisjze że podchodzisz i walczysz :* pamiętaj że jedną jest najważniejsza !Nie załamuj się, pamiętaj że wystarczy tylko ta jedna jedyna [emoji8]
Tak to xiaomi mini band 4 Podziwiam entuzjazm , naprawdę warto od takich jak Ty brać przykładNo jeszcze mam jakąś małą nadzieję że ten dziewiąty będzie udanyBeta dopiero w czwartek.
Czyli ja transfer ty beta co może się nie udać !!!No jeszcze mam jakąś małą nadzieję że ten dziewiąty będzie udanyBeta dopiero w czwartek.
Masz 4 ale za to pewnie cudownej jakości i dadzą radę !! Nie ilość a jakośćNiby tak ale.. jak tak czytam ze pobierają po 16 komórek i odpada kilka w ciągu paru dni to jak mi pare odpadnie to już wogole lipa będzie
Jest bardzo różnie. Nie patrz na te statystyki czy historie innych osób. To wszystko jest niezbyt porównywalne. To że jest dużo komórek nie znaczy że są dobrej jakości. A rzadko jest tak, że jest i wysoka ilość i jakość. Na razie myśl o tym co teraz. Spróbuj się czymś zająć. I zobaczysz co będzie.Niby tak ale.. jak tak czytam ze pobierają po 16 komórek i odpada kilka w ciągu paru dni to jak mi pare odpadnie to już wogole lipa będzie
Zgadzam się z koleżanką.Jest bardzo różnie. Nie patrz na te statystyki czy historie innych osób. To wszystko jest niezbyt porównywalne. To że jest dużo komórek nie znaczy że są dobrej jakości. A rzadko jest tak, że jest i wysoka ilość i jakość. Na razie myśl o tym co teraz. Spróbuj się czymś zająć. I zobaczysz co będzie.
A ja jestem zrezygnowana na starcie bo mam tylko 4 komórki [emoji24] punkcja w poniedziałek
Wiesz często jest tak że duża ilość komórek daje ta sama ilość zarodków dlatego tyle odpada. Przy mniejszej ilości naprawdę mogą być dobrej jakości komórki i zarodki..Było takich sytuacji już dość sporo. AMH jakie masz?Niby tak ale.. jak tak czytam ze pobierają po 16 komórek i odpada kilka w ciągu paru dni to jak mi pare odpadnie to już wogole lipa będzie
Moja droga ja miałam pobrane 4 kumulusy? Nie wiem czy tak to się pisze [emoji38] z czego były tylko trzy komórki dojrzałe- szału nie było.
2 odpadły nadawała się jedna i ta jedna mi podano i wystarczyła dała radę! Kropek siedzi!
Tez się martwiłam ale kochane dziewczyny powtarzały - wystarczy ten jeden! [emoji110]