bazylia128
Fanka BB :)
DZIEKUJESto lat @bazylia128 !!!! Wyszalej się bo za rok już nie będziesz mieć na to czasu
Fajnie mieć urodziny z Wielką OrkiestrąKoziorożce są fajne, mam jednego w domu
To jesteśmy równolatki do końca lutego![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DZIEKUJESto lat @bazylia128 !!!! Wyszalej się bo za rok już nie będziesz mieć na to czasu
Fajnie mieć urodziny z Wielką OrkiestrąKoziorożce są fajne, mam jednego w domu
To jesteśmy równolatki do końca lutego![]()
Dziekuje ❤❤❤ Tak masz racje bo ja czseto sie najbardziej ciesze własnie z takich małych pierdólek@bazylia128 zycze ci upragnionych 2 kreseczek i oczywiście spełnienia tych najmniejszych nawet mikroskopijnych marzeń!!!!!![]()
Dziekuję ❤❤❤ Najlepsze przed Nami wszystkimiBazylia wszystkiego najlepszego i upragnionej ciążyspełnienia marzeń [emoji320]
Dziękuje ❤ ❤ ❤ Jaka bede mama to sie dopiero okaze@bazylia128 będziesz wspaniałą Mamą ☺ a raczej będziecie Cudownymi Rodzicami.
Jak ktoś ma tyle pozytywnej energii, miłości i życzliwości to tylko zazdrościć temu dzidziusiowi, który już niedługo pojawi się w Waszej rodzinie
Żyj w Szczęściu i Zdrowiu 100 lat! ♥![]()

DziekujePięknie to napisałaś, aż mi się łezka w oku zakręciła, tak powinnyśmy myśleć wszystkieżyczę Ci, żebyś jak najszybciej osiągnęła tą "malutką" pełnię szczęścia
❤
Dziekuje!!!! ❤ ❤ ❤ Tobie kochana kulezankoWszystkiego naj naj najlepszego moja kochana kuleżanko [emoji8][emoji8][emoji8]. Życzę spełnienia marzeń i oczywiście duuuużego brzuszka, nie spożywczego [emoji23]

życzę : hmmm? Przeciez Ty doskonale wiesz czego ja Tobie zyczę 

Niech się spełni juz TERAZ, juz JUTRO !!! Dziekuję !!! ❤ ❤ ❤ Ty juz jestes spełniona mama, ale zycze Ci zebys doswiadczyła tego cudu drugi raz, a nawet i trzeci a jesli ci sie spodoba to nawet czwartyJak na naturalnym to powinno wystarczyć, bo twój organizm sam produkuje progesteron i estradiol, jeśli masz owulacje to jest ok.
@bazylia128 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, żebyś wkrótce była gruuubaaa!!!![]()

DZIEKUJE ❤ ❤ ❤ Moja kochana Tobie tez zycze zebys szybciutko wróciła po kolejne maleństwoSto lat pozytywna DuszyczkoŻyczę upragnionej ciąży .

Dziekuje ❤ ❤ ❤ Tobie zyczę zebys spełniła swoje marzenie juz w tym miesiącuWszystkiego dobrego na te urodziny [emoji512][emoji507][emoji483][emoji484]
[emoji510]
życzę przede wszystkim spokoju i nadzieji [emoji4]
Aaaa i poproszę przepis na to cudo na dole [emoji12]

DziekujeWszystkiego dobrego !![]()
Tobie równiez zycze żebyś wywalczyła to swoje szczescie