reklama

Kto po in vitro?

no wlasnie
nie powala na kolana,i znowu bede sie martwic ile z tych pieciu sie rozwinie jak trzeba.
cholera caly czas zmartwienie......

Miałam tak samo- tez sama liczba jajek a potem komórek i były wszystkie piękne, ze wszystkich powstały zarodki klasy A czego sie nie spodziewałam. Nie stresuj się, większa liczba jajeczek niekoniecznie równa się sukces. I hiper mniej ci grozi, a to ogromny plus (pij hektolitry wody tak czy siak).
Pozdrawiam i trzymam kciuki za twoje 'A' klasowce!

Sorki dziewuszki, że sobie powoliłam podszczypnąć raz czy dwa missdior- fascynuje mnie jej postać :))))) (zajmuję się psychologią i ubawiłam się tu po uszy:)

Już się zamykam -za jej grzeczną namową zresztą-:) i obiecuję nie poruszać więcej tego tematu- w końcu nie o tym chcecie tu rozmawiać i słusznie.

Pozdrowienia dla staraczek i szczęśliwych mam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja tez mysle ze dobrze bedzie... ladniutkie, rowniutkie sa.... u Ciebie nie ma zadnej konkrentej przyczyny, u twego armia ok....
moze mrozaczkow wiele nie bedzie, ale te zarodeczki co beda powinny byc piekne

Lolitko - kochana prosze napisz jak u Ciebie bylo z @ po twoich probach. Czy dostawalas w terminie? Ja w ogole nie wiem jak to policzyc kiedy mija termin mojej @ w razie W. W sumie ja ostatnia @ zaczelam 14.05 a pikap mialam dopiero 01.06, bo kazali mi stymulke zaczac pozniej (zamiast od 2 dc zaczelam od 7 dc). Teraz nie wiem jak to liczyc, bo normalnie 14 dni po owulce chyba nie, a owulka to pikap, wiec wg mnie termin @ wypadalby 14.06 tak?

Ja juz schizuje, boje sie zrobic sikanca. Doktorek kazal mi zrobic 16.06, ale ja juz dluzej nie moge:-(

suselka
a czego Ty myslisz o @ skoro Ty maluchy masz? normalnie to mozesz sobie liczyc tak, ze owu to dzien pikapa.... i jesli twoja lutealna ma 14 dni to w tym przypadku mialabys 14. wiec se dobrze policzylas.... u mnie zawsze malpa przylazila dokladnie jak w zegarku. u mnie lutealna 15 dni i od punkcji przylazila po 15 dniach
ale Ty nie masz co liczyc bo czego....czekaj kochana na tesciora. mozesz juz se siknac 15.06 czyli za 3 dni

a powiedz jak sie wogole czujesz?

Lolitka - ja sie czuje dobrze, brzuch mnie juz w ogole nie boli, ale jak mnie cycki bolaly jeszcze wczoraj i byly jak kamienie ( tak przynajmniej to odczuwalam) to dzisiaj juz nie bola. Niewiem co myslec, ale jakos raczej zamiast miec nadzieje, to ja jakos zaczynam w druga strone, a przy tym przerazenie mnie bierze co dalej. Jutro chyba sprobuje siknac.

Hejka,
Nie mam za bardzo czasu żeby czytać, więc napiszę tylko co u mnie.
No więc jestem bardzo zaskoczona i to pozytywnie. Po pierwsze obydwa jajniki obrodziły, a lewy miał być już nieaktywny. Tak więc na prawym są 4 pęcherzyki, na lewym 3, niestety nie zapytałam się jakiej wielkości, ale dr mówiła, że ładne. Oczywiście zostałam poinformowana, że przy moich wynikach niektóre mogą być puste, ale ten wynik jak na razie jest lepszy niż przy poprzednim podejściu - tylko 4 pęcherzyki. Do tego endometrium ładne - 11,5 mm, więc już dziś było ovitrelle o 20.20 a w poniedziałek o 8.20 pick up. Trzymajcie kciuki by pęcherzyki były pełne w wartościowe komóreczki.
chanelini o Tobie przecztałam, 5 to dobry wynik. Jeszcze ładnie podrosną i będzie ok :) Trzymam kciuki.
missdior spadkiem wagi się nie przejmuj. Ale tak przy okazji 58,3-57,1 to nie są 3 kg ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry