reklama

Kto po in vitro?

Prześpij się z tematem. Coś wymyślisz 😊 Jestem pewna 😘
Sport jest super, ale ja też nie z tych super sportowych (ja lubię chodzić a nie biegać 😉). Nie musi być sport. Może być coś spokojnego, czytanie na przykład 😊
Albo uporządkowanie masy zdjęć zrobionych telefonem😉 I czas zleci Ci tak szybko, że nawet się nie obejrzysz. Faceci nie zawsze rozumieją nasze rozterki jednak😘
Moze czytanie , moze to by byl dobry pomysl 🙂 dziekuje za podpowiedź kochana 😘😘😘

reklama
Kurcze mi zaczely wypadac 2 lata temu. Potem wyszla mi tarczyca leki dostałam i myślałam ze przejdzie .Nic nie pomoglo.. Poszlam do trychologa ,chodzilam na mezoterapie co dwa tygodnie przez pol roku. Pomoglo ale od dwoch tygodni lecą jak cholera....😥
Mnie tez to stresuje, ale u mnie z tarczyca ok. Łykam dodatkowy skrzyp i wczoraj sobie zakupilam pokrzywe w płynie.

hehehehe trzymam sie bez alko. Nic ani kropli i wiesz jak było dzisiaj wspaniale ❤ Dzien napewno bedzie nalezał do jednych z moich ulubionych w życiu ;) Tyle zyczeń, niespodzianek, miłości od rodziny i znajomych i oczywiście od Was :) No i wogole jestem jakas taka spokojna :biggrin2: dooobrze nastawiona :) Bedziemy walczyć :biggrin2:
Dzisiaj byłam rano pobiegac po parku, usiadłam na chwile na laweczce słuchałam Julie Cruise Falling - uwielbiam, słonko tak ładnie świeciło, i pomyslalam sobie ze bede długo pamietac ta chwile :) Aprzeciez nic takiego sie nie wydarzyło - tylko urodzinki ;)
Wnosisz tyle pozytywnej energi 💪🏼. Dziękuje 😘

Chcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec😉
Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wloski po tym wszystkim?
Aaaaaa weź nic nie mów 😑 ja mam o polowe mniej włosów na głowie ;//
Miałam taki okres, że musiałam chodzić cały czas w spiętych włosach, bo leciały jak głupie. Teraz trochę się uspokoiło ale i tak jest strasznie. Jestem cały czas na metypred więc nie ma się co dziwić 😞

reklama
Masz racje powinnam sie skupic troszkę na sobie . Moze uda mi sie namówić dziewczyny zeby gdzies wyskoczyc . Moze troche wyluzuje. Kurcze marzy mi sie tez wypad do rodziców bo juz mnie tam ponad rok nie bylo.... tesknie bardzo. Caly moj wolny czas wykorzystuje na leczenie klinike . Ach ta Anglia to juz mi bokiem wychodzi😕
Po tylu latach to Ci się nie dziwię! Kiedy planujecie transfer? Może wtedy na więcej wolnego do domu pojedź?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry