A gdzie pozostałe 3 ???1 komórka [emoji24][emoji24][emoji24] ok 13 będzie wiadomo czy się nada ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie pozostałe 3 ???1 komórka [emoji24][emoji24][emoji24] ok 13 będzie wiadomo czy się nada ;(
Też tk myślę, ja zawsze potrzebuje dlugo sie stymulować i zawsze mi wydłużają o kilka dni. Zawsze mam punkcje w 14 dniu, a dziewczyny widze już od 11.Wg mnie punkcja zrobiona za wczesnie, pecherzyki nie dojrzale.
Kurcze jeszcze nic straconego, jedna może być naprawdę super jakości. Cokolwiek nie powiem to rozumiem jaki masz żal... Która to Twoja stymulacja? Jeśli pierwsza to spokojnie, mogły być źle dobrane leki. Jajniki z każdą stymulacja powinny lepiej reagować. Czytałam taki raport Invicty iż pukcje w krótkim przedziale czasu pobudzają jajniki do uwalniania większej ilości komórek w pęcherzykach przy każdej następnej. Ja miałam podobnie bo były 3 punkcje średnio co 4 miesiące i w każdej kolejnej więcej komórek dojrzałych i zarodków z nich.1 komórka [emoji24][emoji24][emoji24] ok 13 będzie wiadomo czy się nada ;(
Na biotebalu jest napisane żeby odstawić odrazu jak się jest w ciąży. Brałam przez chwilę ale potem zrezygnowałam przecież się ciągle staramWiesz to sa tylko takie ziołowe tableteczki wiec spokojnie mozesz sobie je dołozyc do pakietu i tak tyle bierzesz wiec doatkowe witaminki nie zroba roznicy. Zastanowilabym sie do biotebalu bo to jednak silniejszy lek i taki bardziej farmaceutyczny ale mysle ze skrzyp bez obaw. No i ja ta pokrzywe zawsze pilam w herbatce a teraz zakupilam koncentrat i popojam od dwoch dni![]()
Ja biore vit d3 bo mam niedobor. I bralam tez biotebal. Zrobilam sobie kuracje 3miesieczna i musze powiedziec ze chyba to tez pomogło. Dermatolog przepisala tez cynk i wit pp. I mnostwo szamponow testowalam ale wypadanie to z srodka sie bierze niestety. Moze tez byc stres. Ale minie...napewno.![]()
Kochana postaraj się nie myśleć o tym, wiem ze to nie łatwe, ale czasu juz nie cofniesz i w zasadzie i tak nie moglas zrobić nic więcej! Teraz skup się na tym, ze akurat ta jedna się zapłodni i będzie dobrze!Mam takiego strasznego dola ze nie mogę się uspokoić . Mąż za granica a ja wyje w poduszkę . Tak bardzo liczyłam na więcej . Trzymacie proszę kciuki by ta Jedyna była dobra . Mam tyle żalu i pretensji ze niewiem co ze sobą zrobić.
Mi mówili,ze histeroskopie robi sie od razu po miesiaczce. I ja tak mialam robiona.
1 komórka [emoji24][emoji24][emoji24] ok 13 będzie wiadomo czy się nada ;(
Ja mogę Ci powiedzieć, że miałam podobna sytuacje ale na innym etapie. Miałam 10 komórek ale zapłodniła się jedna. I ta jedna, jedyna dała radę !Mam takiego strasznego dola ze nie mogę się uspokoić . Mąż za granica a ja wyje w poduszkę . Tak bardzo liczyłam na więcej . Trzymacie proszę kciuki by ta Jedyna była dobra . Mam tyle żalu i pretensji ze niewiem co ze sobą zrobić.