Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
UMMMMM chce to zjescTo ja wrzucę żołądeczki zamarynowane[emoji3] jutro okaże się co i jak z nimi @bazylia128 patrz[emoji39]Zobacz załącznik 1068397Zobacz załącznik 1068398
KusząceTo ja wrzucę żołądeczki zamarynowane[emoji3] jutro okaże się co i jak z nimi @bazylia128 patrz[emoji39]Zobacz załącznik 1068397Zobacz załącznik 1068398
Dużo osób tez poleca klinikę we Wrocławiu koło PKP a my osobiście byliśmy tam i powiem szczerze ze gorzej nikt nas nie potraktować na pierwszej wizycie jak tam. Lekarz wogole jakby łaske robił ze nas przyjął![]()
Masz dobrego czuja.Obyś miała racjęAle to musi być trop z tą immunologią, bo ja bardzo rzadko choruję. Nawet teraz jak mój M przychodzi przeziębiony to mnie zwykle nic nie bierze.
A dziadkowie mojego męża już 2 lata temu świętowali 70 rocznicę ślubu! Nie 50lecie małżeństwa, a 70lat po ślubie ☺ Dziś dziadziu ma 92 lata, babcia 93 i od 72 lat są mężem i żoną, łezka się w oku kręci jak się na nich patrzy, jak Dziadziu zakłada Babci pantofle, bo Ona już nie daje rady... taki wzór miłości dla mnie i męża, liczę na to, że nasza starość choć w pewnym stopniu będzie podobna do ich i że nadal będziemy darzyć się takim uczuciem i miłością![]()
Ooo dobry temat poruszyłaś, bo już miałam was pytać o ruch w trakcie procedury. Pytałam wczoraj na wizycie o basen i ćwiczenia na wiosłach czy można. Dr powiedziała, że do 5dc tak, potem już raczej nie bo intensywność może szkodzić, bo jajniki rosną, ból itp. Ale nie dopytałam szczegółowo. Tu chodzi o to, że ja mogę mieć dyskomfort i ból z.powodu uciskania mięśniami napęczniałych jajników, czy bardziej o to że ten ucisk spowoduje naruszenie/pęknięcie tych pęcherzyków???
Może głupio dywaguję ale chciałabym wiedzieć. Trochę mnie to zasmuciło, bo spprt raczej konstruktywnie odciąga mi myśli, no i endorfinki też robią robotę.
Jak to jest według was laski z wysiłkiem fizycznym przed punkcją i po transferze??? W kwestii można/nie można, pomijając w ogóle samopoczucie.
Na razie dawałas link do artykułu. Chętnie zobaczę nagranie, ale to już jutro sobie odpalę, bo zaraz zmierzam do krainy snów![]()
Dziewczyny czy ja juzz wam pokazywalam wywiad w tv z moim DOn tam opowiada ogolnie o in vitro. Tylko od 5 minuty. Wtedy byl troche upasiony
teraz jest troche szuplejszy
![]()
Ona jest beznadziejna ewidentnie nie z Twojego powodu!!! Złożyłabym reklamację tej procedury i zmieniła klinikę.Odechciało mi się poprostu . Siedzę pod gabinetem mojej gin i płacze .
Lekarz z kliniki powiedział ze możemy na dwa miechy zastosować antyki . Pójść długim protokołem . Serce mi tak wali tak mi złe [emoji24]
Jestem za słaba na to . Nie będę was dołować , każda z was przechodzi ciężkie chwile a ja jeszcze dobijam swoją beznadziejna historia
Ale bym zjadla taka beze i przez Ciebie chyba zrobie w weekendChyba za długi byl wpis bo zdjęć nie chciało załączyć [emoji23]Zobacz załącznik 1068402Zobacz załącznik 1068403Zobacz załącznik 1068404
Dzisiaj dostałam. A w.aptece spakowały mi leki do torebki termicznej. Menopur rozpuścił mi w zabiegowym.Dostałaś juz okres? Byłas po zastrzyki z lodowka czy bez?