Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrób sobie najlepiej jeszcze dziś progesteron i będziesz wiedziała czy trzeba coś dołożyć czy nie i nie będziesz się jutro jeszcze stresować tym progesteronemDziękuję za informację. Jutro transfer i oczywiście zaczynam świrować. Biore 3×1 estrofem i luteine 3×2 i zastanawiam się czy to nie za mało. W dniu punkcji 4 dni tem prog 5
Jezu, jak ja bym chciała choć raz taką zobaczyć [emoji7]Dziewczyny zrobilam jednak dzisiaj bete. Bo ta poniedziałkowa nie dawała mi spokoju i dzisiaj jest 6dpt i jest 27[emoji846] czyli rosnie. Ale u mnie już były bety pozytywne więc nawet nie ma we mnie radości tylko większy strach, czy będą przyrosty...
Trzymajcie kciuki laski [emoji8][emoji8]
Dziękuję za infoNaturalnie sie wydziela. Ale daja tez progesteron do brania po , tylko ja miałam duzo mniej.
Jestem właśnie w pracy nie mam jak się wyrwać ;(Zrób sobie najlepiej jeszcze dziś progesteron i będziesz wiedziała czy trzeba coś dołożyć czy nie i nie będziesz się jutro jeszcze stresować tym progesteronem![]()
Sandra nie dość, że jesteśmy prawie na identycznym etapie ciąży i chyba podobnie będziemy rodzić to mamy też podobne problemyHejka dziewczynki![]()
Ja to chyba osiwieje do tego porodu ..
wczoraj leżymy sobie z mężem, wyginam
się żeby zgasić lampkę nocną ale czuje, że coś leci. Pewna, że to Luteina, przełożyłam sobie papier i czekam, rozmawiam siebie dalej z mężem. Nooo i papier jest bardziej mokry i mokry. Wtedy spojrzałam a to krewleciało ze mnie normalnie .. to trwało chyba z 3 min i koniec. Pojechaliśmy do szpitala, zbadali mi krew, mocz i zrobili usg.
Z kropkiem wszystko Ok, od czwartku urósł prawie 0,5 cm, ruszał rączkami i nóżkami, serduszko pięknie biło
Standardowo nie wiadomo skąd ta krew![]()
Teraz ze mnie nie leci ale na papierze mam jeszcze czerwień. Dostałam zwolnienie na AŻ 3 dni ... więc szaleństwo![]()
Ogólnie byłam bardzo spokojna jak na siebie, aż sama byłam zaskoczona. Chyba po prostu wiedziałam, że wszystko będzie Ok![]()
Nooo i znowu się rozpisałam![]()
Życzę miłego dnia![]()
bazylia128, a Ty zaczęłaś już stymulację? Na jakim etapie jesteś?Jakos mi sie przykro zrobiło jak sobie popatrzyłam na ten zarodeczekWidocznie to wszystko jeszcze sie w nas głęboko tli
I tak chyba bede sobia zadawac pytanie dlaczego do konca zycia. Mysle ze ciaza i zdrowy dzisidzius tylko dalby rade zagłuszyc, zamazac te złe wspomnienia. Czasami sie boje ze nie wystarczajaco sie przyłożyłam do tych transferow zeby sie udaly. I ze to przeze mnie one umarły. Ale pozniej sobie mysle ze skoro sie nie chcialy rozwijac tzn ze byly wadliwe. Tzn ze to nie do konca było nowe zycie ? Takie mnie chwile refleksji naszly. Zaraz mi przejdzie bo nie mam czasu na rozmyslania
![]()
jeszcze póltora tygodnia antykówbazylia128, a Ty zaczęłaś już stymulację? Na jakim etapie jesteś?