reklama

Kto po in vitro?

A widzisz, ja to odczytałam inaczej ;) Taki spadek dzienny nic nie znaczy. Przy takich upałach traci się dużo wody, więc pewnie wypociłaś te 0,8 kg. Poza tym może inaczej stanęłaś, inaczej waga stała. Naprawdę nie ma się czym przejmować. Nawadniaj dużo organizm, to bardzo ważne w ciąży :-)

reklama
To wyglada na to, ze zadnej z naszej trojki sie nie udalo, bo ja tez siknelam i u mnie tez negatywny:-(
Uwazam, ze mimo ze jest jeszcze kilka dni do srody juz powinien wyjsc gdyby cos sie dzialo. Z pierwszym dzieckiem wyszedl mi po 12 dniach.
Trzeba sie juz usmiecgnac do mrozaczkow. Tym razem poprosze o 2 naraz.

Ewelina i Suselka :-( smutne takie wieści w niedzielny poranek... Powinno się zakazać sprzedazy testów pokazujących jedną-wredną krechę ;) Dziewczyny, ale może jeszcze nie wszystko stracone - poczekajcie do bety. Beta prawdę powie ;)

Trzymam kciuki za dziewczyny, którym jaja rosną. Wiem, że od przybytku głowa nie boli ale 5 lub 7 wzorowych jaj wróży 5 lub 7 dzieciaczków :-D Taka jest moja logika i tego Wam życzę !!

Ewelina
:((((((( dobrze ze masz tyle eskimoskow

suselko
Ty po uszach dostaniesz. u Ciebie dopiero 9dpt toc to za wczesnie na sikance. nic nie powiem - bede czekac na sikance za pare dni

Lolitka - ja wiem, ze jest 9dpt, ale 12 po pikapie a jak juz pisalam z corcia wyszedl mi po 12 dniach po zaplodnieniu. Dziekuje za slowa otuchy, ale chyba nic z tego nie bedzie.
Kurna, ze tu nie ma gdzie bety zrobic...

kochana
to ze z corcia wyszedl po 12 dniach nie oznacza ze zawsze wychodzi po 12. wszystko zalezy od tego kiedy nastapila implantacja i kazdy zarodek inny. jesli szybko to i test wyjdzie szybciej, jesli pozniej to test negatywny. dlatego nie trza robic w 9dniu bo na dwoje babka wrozyla. nie bez kozery na sikancach nawet pisze zeby nie robic testu przed dniem spodziewanej @ bo wynik moze byc nieprawidlowy.
ja mysle ze nadzieja nie powinna jeszcze umierac u Ciebie bo nadal 50% szansy masz

Agniesia,
piękny wynik!!!bosko! egoistycznie cieszę się podwójnie- bo twój sukces napawa mnie optymizmem :)
Ewelina i Chanelini,
czekam na wasze bety. Kurcze, niemożliwe żeby taki pechowy ten czerwiec był:(

reklama
BetaBeta
oj u mnie do bety to jeszcze dluga droga.jutro rano 7:50 nastepne usg czy jajka dojrzaly.wstepnie w czwartek lub piatek puncja.cholera chyba lepiej jak by byla w piatek to transfer by byl w nastepny poniedzialek.
no ten ferelny czerwiec chyba ktoras musi zakonczyc powodzeniem zeby przerwac zla passe.martwie sie troche bo tych jajek mam tylko 5,troche przy malo.

a ty jutro robisz bete?????

AgniesiaP
a ty jutro na punkcje czy cos pokrecilam????

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry