Netiaskitchen
Fanka BB :)
Poszukaj, ja też tylko działam na komórce. Tylko nie z aplikacji tylko przez stronęHmmm na komórce chyba nie mam takiej opcji [emoji853]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poszukaj, ja też tylko działam na komórce. Tylko nie z aplikacji tylko przez stronęHmmm na komórce chyba nie mam takiej opcji [emoji853]
Żarło. Ratowałam żołądki i zupę[emoji23], wiosłowałam póki mogłam, kułam się i walczyłam z dzueckiem żeby poszło w końcu spać. No i to mi nie wyszło. Znowu padła o 22 o zgrozo. I tak od urodzenia...tez lubie wszystko co kokosoweA ty co tam wczoraj ciekawego porabiałas zanim poszłas spac [emoji1] [emoji1]
Ty te...pa dzi....o ! Przeciez to pewne ze za...łas te wszystkie istnienia!! Dzieci, ktore powstaja z probówek tez sa naznaczone grzechem. Dlaczego Wy im to robicie?! Nie znasz przykazan Boskich? Nie chcemy ludzi z probowek. Jestes wielka grze...cą!!! Zastanow sie nad tym co robisz. Jeszcze sie mozesz wycofac. Jak sie z tym czujesz ze poza....las tyle swoich dzieci!!! Jestes najgorsza bo masz swiadomosc co robisz i chcesz robic to dalej. Jeszcze nie jest za pozno. Poprzestan!!!
Ty te...pa dzi....o ! Przeciez to pewne ze za...łas te wszystkie istnienia!! Dzieci, ktore powstaja z probówek tez sa naznaczone grzechem. Dlaczego Wy im to robicie?! Nie znasz przykazan Boskich? Nie chcemy ludzi z probowek. Jestes wielka grze...cą!!! Zastanow sie nad tym co robisz. Jeszcze sie mozesz wycofac. Jak sie z tym czujesz ze poza....las tyle swoich dzieci!!! Jestes najgorsza bo masz swiadomosc co robisz i chcesz robic to dalej. Jeszcze nie jest za pozno. Poprzestan!!!
Ty te...pa dzi....o ! Nie znasz przykazan Boskich? Zastanow sie nad tym co robisz. Jeszcze sie mozesz wycofac. Jestes najgorsza, bo żyjesz w ciemnogrodzie! Jeszcze nie jest za pozno, doinformuj się i przeproś. Poprzestan!!!Ty te...pa dzi....o ! Przeciez to pewne ze za...łas te wszystkie istnienia!! Dzieci, ktore powstaja z probówek tez sa naznaczone grzechem. Dlaczego Wy im to robicie?! Nie znasz przykazan Boskich? Nie chcemy ludzi z probowek. Jestes wielka grze...cą!!! Zastanow sie nad tym co robisz. Jeszcze sie mozesz wycofac. Jak sie z tym czujesz ze poza....las tyle swoich dzieci!!! Jestes najgorsza bo masz swiadomosc co robisz i chcesz robic to dalej. Jeszcze nie jest za pozno. Poprzestan!!!
Ale mnie wkurzyła to pindaTa laska dopiero co utworzyła konto . Trzeba zablokować bo nie potrzebnie będzie zaśmiecać nam tu wątek
Dziewczyny nie odpisujcie tej osobie ... to jest jakiś troll. Dostaje za to albo kasę albo ma jakąś satysfakcję.
Jeżeli nie spotkała tą osobę sytuacja w jakiej jesteśmy nigdy tego nie zrozumie.
Życzę dużo zdrowia !!