bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gonapeptyl od 18 DC do końca stymulacji ( od 18 DC bo miałam torbiel czynnościową) oraz menopur dawka 170-190 ostatniego dnia dawka 300. AMH u mnie 2.2Dziewczyny mam ważne pytanie,czy pamiętacie jakie leki brałyście podczas stymulacji hormonalnej do in vitro?
1sza stymulaja gonal 300 + menopur 75Dziewczyny mam ważne pytanie,czy pamiętacie jakie leki brałyście podczas stymulacji hormonalnej do in vitro?
.Ja miałam gonal f 300 i menopur 150 przy pierwszej, przy drugiej tak samo ale jeszcze cetrotide mi dodano...
Pierwszy raz antyki miesiąc +menopur 150 ,ale tylko 3 komorki. Drugi raz o wiele lepiej po owulacji gonapeptyl co drugi dzień i od 1dic menopur 300 i gonapeptyl co drugi dzień i 9 kumulusówDziewczyny mam ważne pytanie,czy pamiętacie jakie leki brałyście podczas stymulacji hormonalnej do in vitro?
nie korzystam z dofinansowania. byłam tam w 2017 r. - z polecenia koleżanki. z przyczyn rodzinnych musiałam przerwać leczenie i wróciłam w czerwcu 2019.A jesteś tam ze względu na dofinansowanie miejskie?
Pytam, bo jak ja szukałam kliniki we Wrocławiu to akurat wtedy o invikcie nie było dobrych opinii, dobre były o invimedzie i polmedisie i ja te dwie bralam pod uwagę. Tutaj na forum też są/były dziewczyny co razem ze mną startowały w invimedzie i polmedisie i są już mamami.
Nie wiem jak jest teraz, bo się nie interesowałam...