bazylia128
Fanka BB :)
A no tak ty masz w czwartek ja mam w piatek. Specjalnie sobie nawet w kalendarzy przypominajke zrobilam na ktora godzine bo zawsz pozniej mieszamYep23.01. Nawet jest w kalendarzu
Ty też masz wtedy ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A no tak ty masz w czwartek ja mam w piatek. Specjalnie sobie nawet w kalendarzy przypominajke zrobilam na ktora godzine bo zawsz pozniej mieszamYep23.01. Nawet jest w kalendarzu
Ty też masz wtedy ?
MniamTaki biszkopt przełożony musem z mrożonych truskawek i galaretek, a jak mus tężał to dałam do niego ubitą śmietanę. Dobry wyszedł ten krem, łatwy do zrobienia
Tu link jak ktoś chce
![]()
Ciasto “Truskawkowa pianka” | Cake, Cake recipes, Cookie cake
Feb 6, 2018 - My Sweet World to blog, który powstał z pasji do tworzenia pysznych rzeczy, do ich kosztowania i fotografowania- uwielbiam to robić!pin.it
I obym nie musiała się wkurwiać za częstoJakos nie pasuje mi do ciebie pinezka WKURWIONATy jestes taki nasz forumowy dobry duszek
I tak juz ma zostac UNDESRTAND ?
Nie wiem moze sie przecwiczylam wczoraj po pracy zeby wyrzucic z siebie to całe forumowe zajscie
![]()
Mniam[emoji39][emoji39][emoji39]
a ja jutro na śniadanko mam glukozę ble... Pewnie 75g ble... A potem siedzenie i czekanie... Tak więc pomyślcie o mnie ciepło w porze sobotniego śniadanka... [emoji16][emoji16][emoji16]
O dżizys...Właśnie wyszłam od immunologa i powiedział ze przy AK proponuje mi tylko immunoglobuliny w sumie 3 dawki jak beta by rosła - koszt 1 dawki to 6700 zł a podawane są co 3 tysiące- masakra załamałam się !!! Nie stać mnie na to
Masakra ci ludzie nie wiedza chyba nawet co to jest in vitro
Nie wiem czy Wam to otworzy, ale zobaczcie jaki wiekowy ciemnogród...
Edit: nie otworzy.. Ale wpiszcie na fb Radio Kołobrzeg i tam post o in vitro
Trzymaj się!!! Byle do jutra. Będzie dobrzeJa się przygotowałam na ewentualne krwawienie z podpaska bo coś tam ze mnie się jednak sączy
Boję się iść spać bo nie wiem co mnie czeka...
Myśle że będę o takim właśnie śniadanku marzyćJa jutro jade z Łukaszem znowu do Łodzi bo ten sie napalil na ta strzelnice. Nic mu oczywiscie nie powiedzialam o tym wczorajszym zajsciu bo po pierwsze az mi wstyd bylo a po drugie pomomo tego ze uchodzi za opanowanego to potrafi sie wkkuu..c na maksa wiec wolalam to przemilczec i wypocic na siłowni@Netiaskitchen pamietaj ze jak wrocisz to musisz zjesc obfite i dobre sniadanko zeby nie doszlo do hipoglikemi
![]()