Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo bardzo mi przykro.....Dziewczyny u mnie nie ma śladu po zarodku... Cud się chyba wchłonąl.... Nie będę już uczestniczyć w życiu forum - przepraszam
Muszę się cieszyć cudem jaki mam...
Dziewczyny u mnie nie ma śladu po zarodku... Cud się chyba wchłonąl.... Nie będę już uczestniczyć w życiu forum - przepraszam
Nooo to na prawdę masz wysoki poziomOstatnio jak robiłam 30.12 to jakoś 50[emoji15]
Ale boja się mi zupełnie odstawić zwykły gin dalej kazał brać biorę 3x1 trzy razy po 100 na dobę
Nie potrafie sie modlic na pokaz. Modle sie swoimi słowami. Rozmawiam z Bogiem i czesto pytam sie DLACZEGO?
Nie wierze w Kościół jako w instytucje, ale wierze w Boga.
@Aduś16 solidarnie jestesmy Z TOBĄ ... Zdejmij ten cieżar z siebie. Przezyj żałobe... I wróc do NAS jak juz bedziesz gotowa. Bardzo Cie kochamy. Nie zostawiaj nas owieczek samych. Jestes tak madra, piekna, kochana od=soba ze bez Ciebie nie damy rady ☹ KtoNam pomoze jak nie TY ??? Chyba Nas nie zostawisz?![]()
Jak to jest wgl możliwe ?! Życie jest tak niefairDziewczyny u mnie nie ma śladu po zarodku... Cud się chyba wchłonąl.... Nie będę już uczestniczyć w życiu forum - przepraszam
Płacze razem z TobąDziewczyny u mnie nie ma śladu po zarodku... Cud się chyba wchłonąl.... Nie będę już uczestniczyć w życiu forum - przepraszam
Dziewczyny u mnie nie ma śladu po zarodku... Cud się chyba wchłonąl.... Nie będę już uczestniczyć w życiu forum - przepraszam