Ruda08
Fanka BB :)
Dokładnie .. najchętniej to bym codziennie na usg chodziłaMam to samo ciagle towarzyszy mi obawa.
Idę 10.02 na prenetalne jak na odstrzał a codziennie się zastanawiam cZy [emoji173]️jest...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie .. najchętniej to bym codziennie na usg chodziłaMam to samo ciagle towarzyszy mi obawa.
Idę 10.02 na prenetalne jak na odstrzał a codziennie się zastanawiam cZy [emoji173]️jest...
Przytulałam z całych sił !Mam już[emoji22] 2,5
Oto mój depresyjny dzień [emoji22]
Rozumiem, mam nadzieję, że szybko się to zacznie i skończyTeż wiem że są takie przypadki, szczególnie że w najbliższej rodzinie męża jest tylko jedna dziewczynka, siostra męża chora genetycznie. Pozatym ma dwóch synów więc z męskim genem nie wydaje się być problemu..zarodek był wolniejsza blastka a takie w 60% są genami żeńskim, a beta przyrastajaca w szybszym niż średnim tempie też może wskazywać na gen żeński. To oczywiście nie jest sztywna reguła a tendencja ale przemawia za tym właśnie..
Chciałbym aby to poronienie było już za mną aby ból nie złapał w najmniej oczekiwanym momencie tzn przy moim synu, bo on to źle przeżyje..
A no tak, pisałaś ze na nocki czasami pracujesz, dajesz rade wytrzymać do rana w sensie czy się dobrze czujesz?
To już jestes wprawionaNo pracuje na 3 zmiany wiec co 3tyg mam nocki: tydzień popołudniówek,tydzień poranków i tydzień nocek i tak w kółko. Za chwile 4 lata będzie jak pracuje w takim trybie.
Ja mieszkam w Niemczech kochana, więc pewnie nazwa kliniki i tak Ci nic nie powie (Amedes). U mnie nie było żadnych przeciwskazań. Od czasu punkcji do pierwszego usg było wszystko super... Dlatego byłam optymistycznie nastawiona. Mój Partner jest 25 lat starszy ode mnie, u niego była niska jakość plemników czy coś takiego. Mamy jeszcze 2 zamrożone. Ale nie wiem czy przy następnej próbie brać te mrożone czy nowe.. Normalnie nie mogę w to uwierzyćPrzykro mi ;( ale zobacz, zadziało się za pierwszym razem. Gdzie sie leczycie? Jakie wskazania do in vitro?
U mnie prawie to samo... Pęcherzyk rósł, widziałam już bijące serduszko i nagle po tygodniu przestało bić.. Drugi zarodek w ogóle nie urósłCo to za kuzwa ginekolog. Masakra szkoda slow![]()
Kochana gratulacje .Bedzie dobrze tym razemDziewczyny mam wynik mojego betowania, bylismy raniutko i jest. 6dpt 20.8. Teraz najwazniejszy przyrostprzyznam ze jeszcze mysle racjonalnie i nie potrafie sie cieszyc, bo mialam 2 biochemiczne...zobaczymy co bedzie dalej.
Dziekuje Wam za kciuki i wszystkie dobre mysli![]()
Oj strasznie mi przykro. Musialo ci byc bardzo ciężkoU mnie prawie to samo... Pęcherzyk rósł, widziałam już bijące serduszko i nagle po tygodniu przestało bić.. Drugi zarodek w ogóle nie urósł![]()