• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zobacz jak progesteron spadł. Ze 160 na 15. Jakoś nie widzę nadzieji to pozostałość po zastrzyku pewnie
Powiedz kto Cię prowadzi w Invicta Gdańsk? Pewnie po drugim nie udanym będą namawiać Cię na zbadanie receptywnosci.. Trzymaj się, wyplacz i działaj dalej, ile masz mrozaczkow ? Naprawdę wolałabym brak bety niż poronienie bo wtedy jest siła żeby działać dalej.. U Was jest czynnik męski?

Powiedz kto Cię prowadzi w Invicta Gdańsk? Pewnie po drugim nie udanym będą namawiać Cię na zbadanie receptywnosci.. Trzymaj się, wyplacz i działaj dalej, ile masz mrozaczkow ? Naprawdę wolałabym brak bety niż poronienie bo wtedy jest siła żeby działać dalej.. U Was jest Niby decydujaca weryfikacja w sobotę ale nie ma się co czarować. Mam 4 mrozaczki. Tylko kasy coraz bardziej brak i to wszystko co jakoś z pracą pogodzić.
To badanie coś wnosi ??? Co powinnam teraz zbadać ?? miałam podstawowe badania +kariotypy wszystko ok. U nas czynnij męski ja mam tsh ale wszystko pilnuje.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry