Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ANAKETON. Super sa podobno jeszcze usypiaja. Ale jak widac mi nie daly rady. Ale mdlsci przeszly rano tylko ze dwa razy sobie wybykalam ale bez tresci. Jak je wypilam to mi sie tak milo i cieplo zrobilo w brzuszku.A co to za kropelki?
Moje wewnętrzne ja mówi, że albo z tym albo z żadnym. Także nie ma opcji...
Ja dzięki temu forum dałam radę wtedy i daje radę teraz. Ale myślę że doświadczenia z ivf zawsze gdzieś ze mną zostaną.
Ja mogę być wegetarianką jak boczek będzie wege
Czasem z tylko najgorszych sytuacji najlepsze rzeczy wychodzą. Trzymam kciuki.
@caro ja przy blizniakach miałam 1 będę w 6dpt i miałam 5,7. Martwi mnie ten spadek progesteronu.
Miłego popołudnia babeczki.
O nudzie nie mam mowy [emoji3526] ale powiem szczerze, że chętnie bym wróciła do kolejnych starań [emoji6]No to źle ze mną będzie [emoji23]
Czyli masz ciekawie w domuNie nudzisz się [emoji23] zdrówka życzę całej brygadzie [emoji8]
Kobieto Ty to masz tempoO nudzie nie mam mowy [emoji3526] ale powiem szczerze, że chętnie bym wróciła do kolejnych starań [emoji6]
Dopiero dwa miesiące bez brzucha jestem [emoji85] a czekać muszę minimum 2 lata.
Nio cos ty@bazylia128 a jak ogólnie się czujesz? Dobrze już?
Ja na poprawę humoru umówiłam się do fryzjera za 2 tygodnie, będę miała różowawe włoski [emoji12]
Ty masz takie włosy!?!? Zajebiaszcze [emoji7]. A ja sobie Ciebie ciągle wyobrażam w blondzie...nie wkleeje calej buzi bo sie boje ze DEWOTY mnie znajda [emoji7]
Opowiedz toche o zyciu w Islandii. Jestesm dumna i Łukszowi mojej mamie opowiadam ze moja kolezanka tam mieszkaWiedziałam jeden odcinek tego i to nie dla
MnieJeden film Bonda też był kręcony na Islandii
Piękne widoki to na chwile, pózniej to już nie cieszy![]()