W razie co, to jeszcze kilka ze wsi pozbieram [emoji23]
A Ty masz dwa [emoji250][emoji250], wiec moce będą podwójne [emoji16][emoji192][emoji192]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A Ty masz dwa [emoji250][emoji250], wiec moce będą podwójne [emoji16][emoji192][emoji192]
Ale śliczny Twój kotekMój koteł nie chce. Zawsze blisko ale nie na mnie. Przy drugim transferze, dzień przed beta przyszedl i sie położył bardzo blisko mnie, przy mojej nodze, myślałam,że to dobry znak ale niestety. A teraz sobie tak leży kolo mnieZobacz załącznik 1072009
Ale śliczne słodziaki dwaKoteł ma swój światGrunt, że i tak blisko Ciebie. Ale śliczny jest
U mnie też koteł w swoim świecie, ale blisko nas![]()
Buraski 2 są u moich rodzicówAle się powyginał [emoji23]. Ja całe dzieciństwo miałam rude koty bo takie mi się najbardziej podobały. Teraz mam dwa buraski, choć o rudziaszku dalej marzę
Moje na przykład nie interesowały się w ogóle brzuchem jak byłam w ciąży. Aż mi smutno było bo właśnie słyszałam tyle takich historii o kotach brzuszkowych przytulasach, a tu nic... Jak masz kocią przyklejkę to mega superAle śliczny Twój kotek!
Moj znowu zawsze się klei do mnie i leży na mnie kiedy tylko i ja leżę, chodzi za mna jak pieseł, jak gotuje w kuchni, to się układa na krześle i leży, jak biore prysznic, czeka pod, wiec aż się zastanawiam jak ewentualnie mógłby mi dać znać ze coś jest na rzeczy![]()
![]()
Ona urodzila 3 dziecko
Dla mnie to wiecie ze nie mam z nia wspilnych tematow. Ale przychodzi zazwyczaj o tej godzinie kiedy ja jestem Ale słodki widok[emoji173][emoji173][emoji173]Koteł ma swój świat [emoji4]Grunt, że i tak blisko Ciebie. Ale śliczny jest[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
U mnie też koteł w swoim świecie, ale blisko nas [emoji4]
A to mój tezAle śliczny Twój kotek [emoji7]!
Moj znowu zawsze się klei do mnie i leży na mnie kiedy tylko i ja leżę, chodzi za mna jak pieseł, jak gotuje w kuchni, to się układa na krześle i leży, jak biore prysznic, czeka pod, wiec aż się zastanawiam jak ewentualnie mógłby mi dać znać ze coś jest na rzeczy [emoji3166][emoji2955] [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ale Ty jesteś szalona. Te Twoje opowieści z krypty [emoji1787][emoji23][emoji1787] szacun dziewczyny [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] Ty na siłowni a wiesz co ja robię??? P.s nie wiem czemu mi tak te foty obkreca..Tak wiecpospalam dzisiaj ponad 10 h a 8 bylam na ilowni. To moja kumpela z silkiNie znamy sie i prawie wcale sie nie odzywamy [emoji7] powaznie jak ona cisnie to i ja i wymieniamy spojrzenia. Poszlysmy kiedys na kawe i tez nie bardzo nam wychodzila konwersacja
Ona urodzila 3 dziecko
Dla mnie to wiecie ze nie mam z nia wspilnych tematow. Ale przychodzi zazwyczaj o tej godzinie kiedy ja jestem
Upieklam juz pasztet zaraz zrobie zdjecie. W moim przepisie najwazniejsza jest galka muszkatolowa. Jak bedziecie chcialy przepis to jest bardzo zdrowy. Ja jak myslalam o zrobieniu paztetu to wydawalo mi sie to tak skomplikowane i dlugie. a tak naprawde musisz ugotowac miesko i warzywa, zmielic dodasz jajko i przyprawy i pieczesz
![]()
Co tam dziergasz? Pokażesz?Ale Ty jesteś szalona. Te Twoje opowieści z krypty [emoji1787][emoji23][emoji1787] szacun dziewczyny [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] Ty na siłowni a wiesz co ja robię??? P.s nie wiem czemu mi tak te foty obkreca..Zobacz załącznik 1072033