KarolinaJ79
Fanka BB :)
Jak wejdziesz na stronę novum pytania do embriologa to w którymś jest napisana dokładnie statystykaDziewczyny pytanko. Czy są jakieś statystki względem uzyskanych ciąż a transferem zarodka z trzeciej i piątej doby?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak wejdziesz na stronę novum pytania do embriologa to w którymś jest napisana dokładnie statystykaDziewczyny pytanko. Czy są jakieś statystki względem uzyskanych ciąż a transferem zarodka z trzeciej i piątej doby?
PAI mam tak samoNo trombofilia. Mam to samo plus drugi mthr tez w heterozygocie. Włączy acard i heparynę. Powiem szczerze, ze jakby się kazdy przebadal to chyba 90 % społeczeństwa by miało...
To jest „stolica” moja drogaNo Wejherland to kozakjesteś MISZCZ!!! Znałam Piaseczusets i Łomiankowo, ale Wejherland jest naj
![]()
No to Twój Kłoteł ma wypas z tym łóżkiemA to mój tezmy się śmiejemy,ze to pies w wersji kota. Łazi za nami ciągle, może zasypiać na stojąco ale nie pójdzie sie położyć tylko za nami [emoji1787] czasami mu się zdarzy,ze pojdzie do drugiego pokoju na chwilę poleżeć. Jak sie myje to leży pod drzwiami i czeka [emoji1787] czesto lapke wkłada przez te dziurki w drzwiach. W sypialni ma swoje łóżko, mąż mu zbudował, mija 22 A on hop do swojego wyrka i spi
ale nad ranem, 3, 4, czasami 5 budzę się A on w moich nogach lub gorsza wersja, wchodzi na mnie i mnie budzi.. i czy mi się chce czy nie, muszę zejść na dół na siku [emoji2368][emoji2369] dla zasady. Ale przytulać się daje tylko jak jest śpiący albo na stole stoi obiad[emoji1787][emoji23] oj, jak on się wtedy przymila [emoji1787][emoji23][emoji192]
Ja miałam dwie punkcje i nic takiego mi nie przepisywali. Ale co klinika to inne metody leczeniaA i jeszcze jedno lekarz przepisał mi antybiotyk na 5 dni i zastrzyki przeciwzakrzepowe wy też je bralyscie po punkcji ???