bazylia128
Fanka BB :)
Jak wroce do domu to zrobie zdjecie. Ale bierze jedna tabletke.Jeszcze zyje.
Powiedzcie w jakiej dawce Wasi mężowie biorą Profertil ? 1 czy 2 kapsułki dziennie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak wroce do domu to zrobie zdjecie. Ale bierze jedna tabletke.Jeszcze zyje.
Powiedzcie w jakiej dawce Wasi mężowie biorą Profertil ? 1 czy 2 kapsułki dziennie ?
No nie !!!! Czy to nie opiera sie pezrd przesada?Co takiego robisz ze chce spać na tej leżance? Ja kupiłam mojej i nawet nogi nie chce w niej postawić.
Obudziło mnie siku i tyle ze spania - później będzie drzemka przed praca
Ale ten kotek wielkusnyAle ma wypas[emoji7]. I Twój sam to zrobił?!? Zajebiaszcze [emoji7] Teraz mojego będę gnębić żeby mi też zrobił, dziecka nie ma to nie kotom dogadza [emoji23]
WowNo i dziewczyny dziś juz jest 6 dzień po transferze I jKos tak. ... wiecie c teraz w ddtvn mówią o miłości przez internet znaczy poznaniu miłości i wiecie co mnie naszło mnie na wspomnienia bo właśnie się tam poznaliśmy ... I wiecie co to nawet fajne widzieć tylu ludzi szczęśliwych. ... aż się popłakałam wiadomo różnie bywa i na różne osoby się trafia. ...
No nie !!!! Czy to nie opiera sie pezrd przesada?
Czasami zmiany są dobreMoj maz dzis zlozyl wypowiedzenie. zaczynamy nowy etap... aj, jak ja się boję.
DwieJeszcze zyje.![]()
Wow
Jem właśnie obiada w pracy i mało co się nie zachłysnęłam przez CiebieAle ma wypas[emoji7]. I Twój sam to zrobił?!? Zajebiaszcze [emoji7] Teraz mojego będę gnębić żeby mi też zrobił, dziecka nie ma to nie kotom dogadza [emoji23]