Aduś16
Fanka BB :)
Jestem umówiona w następny piątek. Dali mi 2 tygodnie żeby się naturalnie oczyścićA kiedy możesz iść na kontrolę, żeby to sprawdzić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem umówiona w następny piątek. Dali mi 2 tygodnie żeby się naturalnie oczyścićA kiedy możesz iść na kontrolę, żeby to sprawdzić?
Ojjj ja tam chce. Nie koniecznie do ciebie ale chetnie sie z Toba spotkam ale bardzo tam chceZapraszam na Wyspę Sobieszewska w Gdańsku!!! Moje magiczne miejsce na ziemi!
Jutro odpisze bo mi lapto i kom zabiera a musze sie sluchac No tego jeszcze nie grali.. Pani w telewizji sniadaniowej [emoji1787][emoji1787] padłam...Jeju @Dakita30 ty to czytasz ????? Same furiatki u nas w tym je zdecydowanie chyba przoduje [emoji7] [emoji848] Tylko ja to zazwyczaj pokopie sciany, wyszoruje gary, pobiegam, nagadam pieknej pani w telewizji sniadaniowej![]()
Jak sobie przypomnę te gluty co az mnie się zbiera.. A kisiel uwielbiam. Ale wsypuję czasami mielone siemię lniane do potraw, co by nie było . Bazylka, ja nie jestem taka fit jak Ty.. ja nie daje rady. Wata jestem. Mam często słabości.To kisiel jest![]()
Spij dobrze kochanaIde spac bo Łukasz chceJutro wczesnie wstajemy
Buziaczki WY MOJE ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Ale bym pomiziala jeju jeju[emoji7]Żeby nie było, mój wieczorny zestaw: marchewy do pochrupania i Karmel do pomiziania[emoji4]
Ale jak na zimno? Nie kumam?Boli boli. ......kurcze boli....
I weź się nie martw jak to taki ból na reakcję na zimno jak przed okresem
[emoji854]
[emoji8][emoji173]Ide spac bo Łukasz chceJutro wczesnie wstajemy
Buziaczki WY MOJE [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]