Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha dobre, nie słyszałam tego wcześniej, ale coś w tym jest, bo my się zazwyczaj od razu godzimy i jest okCzasami się takie rzeczy przytrafiają... ze się rzuca tym co akurat ma się w łapce lub pod.. [emoji1787][emoji23] jak to miawial papież Franciszek? Rzucajcie sie lub bez się talerzami ale do spania chodzic juz w zgodzie![]()
No padłamNo tego jeszcze nie grali.. Pani w telewizji sniadaniowej [emoji1787][emoji1787] padłam...
@Dakita30 A jak to jest u psychoterapeutow? Ale tak szczerze.. czy zdarzały Ci się przypadki, kiedy po pierwszym seansie stwierdzilas, ze nie ogarniesz jegomoscia??? W sensie,ze to jakiś totalny undergrand?..
Byliśmy z M 2 lata temu na wakacjach tamZapraszam na Wyspę Sobieszewska w Gdańsku!!! Moje magiczne miejsce na ziemi!
Piękny ten foch
Dziekuje❤Piękny ten foch![]()
Niewiem może mam coś z oczami ale na tym zdjęciu 2 od dołu ten taki sam paseczek jest ciemniejszy od tych z góry hmmmm. A nie masz testów tych które wykrywają wyższe stężenie bety tj 25???Co z tego kiedy powinny ciemniec a one jaśnieją?
Same tutaj takie [emoji85][emoji85][emoji2368][emoji16]No padłam [emoji1787][emoji1787][emoji1787] tak się zaczęłam śmiać ze aż mi kotka z kolan uciekła, popatrzyła -wariatka jakaś [emoji1787]
Niewiem może mam coś z oczami ale na tym zdjęciu 2 od dołu ten taki sam paseczek jest ciemniejszy od tych z góry hmmmm. A nie masz testów tych które wykrywają wyższe stężenie bety tj 25???