bazylia128
Fanka BB :)
O jejeku @Tasza tyle razy sie wybieralismy do Bolesławca bo kolekcjonuje ceramike.Ja jeżdżę do Bolesławca polować na ceramikę [emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O jejeku @Tasza tyle razy sie wybieralismy do Bolesławca bo kolekcjonuje ceramike.Ja jeżdżę do Bolesławca polować na ceramikę [emoji3]
Zaraz jadę..Spokojnie. To są takie nerwy ten cały proces, ze każda świruje. Powiedz kiedy robisz betę?
Ohohohohohohohoho ale supcioAle superrr!!!! Tez bym wszystkie wymiziala. Ja mam za to dzisiaj piżamę kociasta, a kotów na niej ze hoho
![]()
Trzymam kciuki. Oby był piękny przyrostZaraz jadę..
Ale superrr!!!! Tez bym wszystkie wymiziala. Ja mam za to dzisiaj piżamę kociasta, a kotów na niej ze hoho [emoji33]
![]()
Ohohohohohohohoho ale supcioGdzie znalazlas taka pizamke. Ja to najbardziej lubie takie wyprasowane i wykrochmalone w Ługa
![]()
Ale superA ja mam Taka pidżamke
Zobacz załącznik 1072804
Mąż mówi ze pasuje do mnie jak ulał
Wczoraj powiedział jak już byliśmy w łóżku ze lubi się do mnie przytulać jak „nie gryzę”![]()
Ooooo nieeee !!! Wykrochmalone prześcieradło to moja zmora z dzieciństwaOhohohohohohohoho ale supcioGdzie znalazlas taka pizamke. Ja to najbardziej lubie takie wyprasowane i wykrochmalone w Ługa
![]()
O to to to !E tam. Dorób z cieni kolorowe centki i będziesz miała tęczowy brzuch w stylu lamparta[emoji3] to byłoby mega fajne!!!