Ruda08
Fanka BB :)
Czytałam w internetachhh i nie wiem właśnie co myślec. Bo dlaczego niby nie ?A nie? Ja uwielbiam, ale coś słyszałaś ze nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czytałam w internetachhh i nie wiem właśnie co myślec. Bo dlaczego niby nie ?A nie? Ja uwielbiam, ale coś słyszałaś ze nie?
Też czasami się zdarzaA mialas spac z biała chusteczką![]()
Ja ide 06.06Oj tam, będzie może i to i to
A tak serio nie lubisz wesel?ja tam bym potańcowala
![]()
Ja przy takim wzroscie wazylam przed ta ciaza 65-66kg i Twoja waga byla moim nieosiagalnym marzeniem. W pierwszej ciazy skonczylam na 81kg i mam wielka nadzieje, ze to sie nie powtorzy teraz [emoji85]Też bym tak chciała nie wiedzieć [emoji12]. U mnie cały czas jest kontrola, bo strasznie lubię jeść. Mam 165 cm i ważę 60-62 i pasuje mi ta waga. Jak brałam ślub to ważyłam 48kg i tylko pasiaka mi brakowało. Teraz jest ok i już to kiedyś pisałam, że ćwiczę żeby więcej żreć [emoji23]
Przy IO wrecz zabronione suszone owoce. Maja bardzo duzo cukru. Świeże owoce połączyć z jogurtem naturalnym i orzechami i będzie gitSpróbuj na początek zastąpić „puste”słodycze suszonymi owocami, tez słodkie, ale przy okazji odżywcze, małymi kroczkami, do przodu [emoji854]. A chwile słabości... to kto ich nie ma [emoji2958][emoji2960], byle nie za często [emoji847]
Ciemny i basmatiRyż nie, chyba ze czarny. To potancujesz za niedługo [emoji1323][emoji1323][emoji1323]
Nie też dlugo bolał. Obserwuj czy brzuch nie puchnie.Hej dziewczyny w piątek miałam punkcje. I od tego czasu bolą mnie jajniki jest to normalne żeby tyle czasu mnie bolały czy powinnam udać się z Tym do lekarza ??
Ja wracam od cioci. Kotkow namizialam. Maz na mnie krzyczał w samochodzie,ze nie miałam toxo A te koty wszystkie tule A ona na pół podworkowe.. ehh. A ja taka kociara. Wezme zastrzyki i jadę odwiedzic siostrzeńca. Patrzcie jaki to piekny kotelekA jak wam mija popołudnie ja juz obiadek zrobiłam ogarnęłam trochę teraz zrobiłam inke i siedzę nad obrazkiem. .....
O, mi też się marzy ceramika z BolesławcaO jejeku @Tasza tyle razy sie wybieralismy do Bolesławca bo kolekcjonuje ceramike.
Coś sobie uszyjesz pięknegoJa ide 06.06 [emoji322][emoji323] już szukam namiotu [emoji23]