mary.m
Fanka BB :)
Hej dziewczyny zachęcam do obejrzenia dziś o 19:50 programu Małgorzaty Rozenek-Majdan "In vitro. Nauka czy cud." na Discovery life.
Oglądam właśnie, to w klinice w której się leczę i nawet mój doktor jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny zachęcam do obejrzenia dziś o 19:50 programu Małgorzaty Rozenek-Majdan "In vitro. Nauka czy cud." na Discovery life.
Wg mnie warto.Dziewczyny warto hodować zarodki do piątej doby? Niestety w mojej klinice nie jest to w standardzie i koszt wynosi 600zl.
Warto, bo te słabe do piątej doby nie dotrwająWg mnie warto.
Ja tez ogladam i placze jak glupiaOglądam właśnie, to w klinice w której się leczę i nawet mój doktor jest![]()
Ta świadomość ze wszystko trzeba zaczynać od nowa...Super, że działasz dalej. U mnie podobnie jak u Ciebie, dwa razy beta zero, nie mamy już zarodków, kiepskie nasienie. Zrobiłam histeroskopię, ale nic nie wyszło, badam immunologię, zrobiliśmy kariotypy (jeszcze czekam na wyniki), zaczynam stymulację na długim prokotole, żeby tym razem było więcej komórek i będziemy hodować zarodki do 5 doby. W planach mam jeszcze zrobić krzywą glukozowo insulinową. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić![]()
To samo pomyślałam, jak dla to mnie to prawie pewne, że immunologia i odrzucanie zarodka.A nie myślicie że ta pierwsza para to nie do końca jest historia do in vitro? W sensie, że samo in vitro im może wcale nie pomóc skoro problemem nie jest zajscie w ciążę, tylko jej donoszenie?
Ja obejrzę jutro, jakoś dziś czuje ze nie zdołam... ale bardzo lubię Rozenek za to co robi w PL dla invitroA mi zacina w połowie;( ale już zdarzylam sie zryczec..
I jak? Ja plakam..Mi też się zacinalo i odpuściłam. Ale ten program o 19.50 będę oglądać [emoji4]
Podobno te z 5 doby maja lepsza skuteczność. Ale i z 3 bardzo często są ciazeDziewczyny warto hodować zarodki do piątej doby? Niestety w mojej klinice nie jest to w standardzie i koszt wynosi 600zl.