Za 6tym transferem, po 4 latach i 3 pełnych procedurach czyli że stymulacjami.Kochana z z którym razem udało Ci się uzyskać ciszę ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za 6tym transferem, po 4 latach i 3 pełnych procedurach czyli że stymulacjami.Kochana z z którym razem udało Ci się uzyskać ciszę ?![]()
A ja ani raz nie miałam mdłości , wymiotowałam raz, ale złapałam wtedy jakiegoś wirusa. Więc pewnie są też wyjątki od tej teoriiAle beta....ja 11 dpt 58...teoria jest taka, niska beta brak mdłości. U mnie się sprawdziło, czasem mnie trochę muliło ale nigdy nie wymiotowałam.
Mega gratukacje i orzede wszystkim wytrwalosci w walce. Jestes dzielna !Za 6tym transferem, po 4 latach i 3 pełnych procedurach czyli że stymulacjami.
Tak miałam 5dniowe zarodki, jeszcze jeden mrozaczek na nas czeka kiedyśMega gratukacje i orzede wszystkim wytrwalosci w walce. Jestes dzielna !
A miałaś blastocycty podane ?
Tak, mąż w domu i wylismy razem. To taki płacz ze śmiechemPorozmawiaj z kimś, mąż jest w domu? Wygadaj się, naciesz...... wiem ile to emocji kosztuje. Ogólnie to nie płacz tylko skacz z radości![]()
10dptJa teraz mialam 237 w 10dpt, ktory dzien masz?
To musi byc dobrze [emoji16]10dpt
Aaaaaaaaaaaaa !!!!! Wiedziałam !!!!241,90 !!!!!! Jezu!!! Dziewczyny ..
Aaa. To dopiero beta!Ja 493 w 10dpt [emoji3526] i jeden dzidziuś.
Czyli to tylko teoria hehe. Podobnie jak niska beta wskazuje na chłopca. U mnie akurat córeczka.A ja ani raz nie miałam mdłości , wymiotowałam raz, ale złapałam wtedy jakiegoś wirusa. Więc pewnie są też wyjątki od tej teoriiale zawroty głowy miałam takie, że wszystko mi się kręciło wokół.