NadziejaJest
Fanka BB :)
Nieee raczej nic nie czuje. Dzis tak szybko minal mi dzien ze nie wsluchiwalam sie.A ty cokolwiek czujesz?
Mnie coś rozkłada [emoji27][emoji22]
Nie martw się chorobą. Kropus juz sie mocno wgryzl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nieee raczej nic nie czuje. Dzis tak szybko minal mi dzien ze nie wsluchiwalam sie.A ty cokolwiek czujesz?
Mnie coś rozkłada [emoji27][emoji22]
W sumie to żadnych, czasami brzuch zaboli jak na okres.Masz jakieś objawy?
Nieee raczej nic nie czuje. Dzis tak szybko minal mi dzien ze nie wsluchiwalam sie.Troszkę tylko brzuch pobolewal rano. No i piersi z rana bolaly.
Nie martw się chorobą. Kropus juz sie mocno wgryzla u Ciebie cos nowego?
A lekarz rodzinny nie mógłby Ci wystawić?Tak miałam jeden. Za 14 zastrzykow dałam 350zl w klinice od razu mi je dali. Kupiłam tylko w aptece igły bo strzykawki mi też dali
Nie wiem czy to dobra cena bo nawet nie miałam czasu się rozejrzeć gdzie indziej bo zaraz je dostałam. Aaaa i do tego duphaston mam 2×1 _ jezuuuuuu żeby się udało.
Wkurzyła mnie tylko bo nie dała mi zwolnienia A mówiłam że mam pracę w której się dzwiga A ona że nie ma podstaw do zwolnienia wrrrrrr
I nie wiem co robić, napisałam do mojego prowadzącego bo jest obecnie na urlopie.
A zastrzyki sama sobie podawała ? Kazała mi kupić grubsze igły 5 ... lekko jestem przerażona
Bomba[emoji3]Dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie w klinice, 25dpt mamy zarodek z pikajacym serduszkiem. Jeszcze do mnie nie dociera[emoji5][emoji3059]
U mnie ostatnio totalna grypolandia[emoji6] chora mama, chorzy teście, chore dzieciaki szwagierki, z 1 była tydzień w szpitalu, dzisiaj ze starszym czeka już 4 godziny na izbie przyjęć aż go szanowanie ktoś przebada bo żyga już 3 dni i nic nie chce jeść, no i mnie dopadlo,...niby tylko ból gardła, normalnie sama bym się raz dwa wyleczyła, ale w ciąży to już nie jest takie łatwe [emoji6] lekarz przepisał jedynie Apap na gorączkę, tabletki do ssania i rutinoscorbin. Przez weekend wypiłam hektolitry wody z cytryną i miodem i już dzisiaj jest lepiej, jedynie katar męczy. No ale trzeba to jakoś przeżyć [emoji14]
Ładnemu we wszystkim ładnieok. Już właśnie nie wiedziałam czy 10 czy mniejJuż się nie boję środy. Najwyżej potrwa to jeszcze dłużej, ale na pewno już tam się coś dzieje w jajnikach. Cały dół brzucha mi wylazł, dobrze, że nie wybieram się nigdzie w obcisłym stroju
![]()

ale jak tak dzialam to mi pomaga psychicznie chyba tylko DziękujęA lekarz rodzinny nie mógłby Ci wystawić?
Trzymam kciuki mocno, żeby Kropuś został z Tobą :-)