nieagatka
Fanka BB :)
Ile ich jest?Kochane, pomóżcie jeszcze podjąć jakąś decyzję względem pozostałych zarodków do mrożenia. Czekać do 5 doby i mrozić czy mrozić w trzeciej?
Niech Ci jeden zamroza w 3ciej, reszta hodowalabym do 5tej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile ich jest?Kochane, pomóżcie jeszcze podjąć jakąś decyzję względem pozostałych zarodków do mrożenia. Czekać do 5 doby i mrozić czy mrozić w trzeciej?
Czekałabym do 5 doby. Nie mam doświadczenia z zarodkami z 3 doby, u mnie wszystkie hodowane były do blastki i wszystkie bezproblemowo się potem rozmroziły.Kochane, pomóżcie jeszcze podjąć jakąś decyzję względem pozostałych zarodków do mrożenia. Czekać do 5 doby i mrozić czy mrozić w trzeciej?
Kiedys sie zmuszlam do grejfruta i nie dalo rady. No poprostu w smaku przypominal mi rozgryziona tabletke fuuuuj. Pomelo akurat mi podeszlo bo to w sumie taki zamiennik. No niestety nie jestem fanka tych owocow. Ale teraz bedzie faza na jablka i jagodowe jakies maliny, borowki. Ja to juz sie widze jak biegam z wozkiemNiezła jesteśŻadnych półśrodków, wszystko po maxie
Lewandowska to powinna się od Ciebie uczyć zdrowego trybu życia
Będziesz fit mama jak nic❤
Ja nie wiem ile musiałabym zjeść pomelo żeby mi się znudziły, serioto chyba jeden z moich NAJ bardziej ulubionych owoców
bo marchewki to jednak warzywo
![]()
Ile ich jest?
Niech Ci jeden zamroza w 3ciej, reszta hodowalabym do 5tej.
Zajebiste marzenia!!! Niech się spełnią jak najszybciejKiedys sie zmuszlam do grejfruta i nie dalo rady. No poprostu w smaku przypominal mi rozgryziona tabletke fuuuuj. Pomelo akurat mi podeszlo bo to w sumie taki zamiennik. No niestety nie jestem fanka tych owocow. Ale teraz bedzie faza na jablka i jagodowe jakies maliny, borowki. Ja to juz sie widze jak biegam z wozkiemale marzenia co?
![]()
To ja tylko dodam, że mój pierwszy transfer był z 2 doby, dr wyjeżdżał i tak wyszło a jednak się udalo, trochę wiary!Tak, transfer jutro z trzeciej doby. Ale jak czytam, że zarodek na każdym etapie może przestać się rozwijać to mój zapał do jutrzejszego transferu jakoś opadł. Nawet poudzielać mi się nie chce... Zaczęłam się zwyczajnie bać.
To ja tylko dodam, że mój pierwszy transfer był z 2 doby, dr wyjeżdżał i tak wyszło a jednak się udalo, trochę wiary!
Ale by było fajnie jakby nam się tak wszystko zgrało ładnieJa też chcę z Wami
mam w lodówce Reddsa, nie zdążyłam wypić przed akcją zero alco. Nie wiem czy się zgramy, ale jeśli tak, to zrobimy sobie kulturalną wirtualną popijawę. Dokupię sobie ten zajebisty likier kawowy z Lidla i zapuścimy siebie coś do oglądania.Moze juz zacznie się taniec z gwiazdami
Ale będzie fajnie
![]()
Śmiało możesz zamienić na refundowaną luteinę 100.Tylko że niektóre osoby ona uczula/podrażnia.Ja akurat nie mam takich odjawów. A ulga dla portfela znacząca, bo opakowanie 30szt kosztuje ok 7zl