Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyle godzin i nie jesteś zadowolona? Zagryzłabym tego fryzjeraKuźwa, nie jestem [emoji22]. Miały być refleksy różowe a mam takie całe włosy [emoji22]
Nie martw się. To się wypłuka po kilku myciachKuźwa, nie jestem [emoji22]. Miały być refleksy różowe a mam takie całe włosy [emoji22]
Ja tez juz po oddaniu krwi. Dziś szło im jak krew z nosa. Trzymajcie kciuki proszę! [emoji8]
TrzymamJa tez juz po oddaniu krwi. Dziś szło im jak krew z nosa. Trzymajcie kciuki proszę! [emoji8]

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości Ja już po pobraniu krwi w klinice, po usg (pęcherzyki rosną ale położne wstępne szacują że punkcja bardziej prawdopodobna w poniedziałek). Wizyta o 11.40.
Właśnie zrobiłam CBA, 470 zł poszło[emoji50]. Robiłam w Wawie w Synevo, a najlepsze jest to, że krew do analizy wysyłają do Łodzi do APC...
Ja już po pobraniu krwi w klinice, po usg (pęcherzyki rosną ale położne wstępne szacują że punkcja bardziej prawdopodobna w poniedziałek). Wizyta o 11.40.
Właśnie zrobiłam CBA, 470 zł poszło. Robiłam w Wawie w Synevo, a najlepsze jest to, że krew do analizy wysyłają do Łodzi do APC...