reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Teraz są bardzo modne ale mi osobiście nie przypada do gustu taka koloryzacja.Ale co tam zaszalalas i to potrzebne

Niby w normie według tego co napisali
To, że jest w normie to nie znaczy, że jest ok 😉 najlepiej zapytaj lekarza. Przy staraniach TSH powinno być poniżej 2. Na początku ciąży wydaje mi się, że też powinno być niżej. Ja mam niedoczynność więc u mnie ze startu była zwiększona dawka euthyroxu przy ciąży. Może dziewczyny coś podpowiedza 😉

To, że jest w normie to nie znaczy, że jest ok [emoji6] najlepiej zapytaj lekarza. Przy staraniach TSH powinno być poniżej 2. Na początku ciąży wydaje mi się, że też powinno być niżej. Ja mam niedoczynność więc u mnie ze startu była zwiększona dawka euthyroxu przy ciąży. Może dziewczyny coś podpowiedza [emoji6]
Oczywiście, w piątek mamy wizytę. Ja biorę encorton, może on ma na to wpływ.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry