Ruda08
Fanka BB :)
Wiesz co chyba nie jestem dobrym przykłademA masz już tak,ze Cie od czegoś odrzucilo lub na cos bardzo masz ochotę??
Miałam przez pare tyg fazę na chipsy, ale mi przeszło. A teraz to już nic
To chyba wszystko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co chyba nie jestem dobrym przykłademA masz już tak,ze Cie od czegoś odrzucilo lub na cos bardzo masz ochotę??
Aaaa. Widzisz jaka ciemna masa ze mnie! No to na wizycie bedzie juz taki piękny widok i serce jak dzwon !!! [emoji173][emoji173][emoji173]3 tygodnie od owulacji czyli trzeba doliczać 2 tyg. A wg kalkulatora po ivf dziś 5+5
No To fajnieWiesz co chyba nie jestem dobrym przykładem [emoji23] ogólnie to nieee.. jadłam wcześniej zdrowo i teraz to kontynuuje. Ale czasami zjem coś niezdrowego![]()
Miałam przez pare tyg fazę na chipsy, ale mi przeszło. A teraz to już nicteraz jakoś cieżko wchodzą mi konkrety, nie mam apetytu.
To chyba wszystko [emoji41]
O matko , który to dzień po transferze ?![]()
Serdeczne gratulacje15dpt.
10dpt bylo 241
Dziewczynki kreacja na punkcie już kupiona [emoji23][emoji23] zaszalałam i kupiłam koszule w różowe gwiazdki plus krejzi skarpetki [emoji173]️
Przełożyli godzinę punkcji i w piątek o 8 rano mam być w klinice na czczo i z pustym pęcherzem. Nie dostałam antybiotyku profilaktycznie.
I mam jeszcze pytanie pewnie trochę głupie ale trudno to forum widziało chyba już wszystko. Mianowicie zastanawiam się czy powinnam wyprać koszule majtki i skarpetki w mydle bezzapachowym? No bo wiecie one taka nowością śmierdzą takim magazynem i tak mysle ... ale w sumie nie chce przeginać [emoji849][emoji849]
Oki. A to ile bierzesz tej luteiny? Bo ja juz 6 tabletekJa miałam przed betą niecałe 19, wtedy dołożyłam sobie jedna luteinę. I pózniej jak badałam miałam 25
Przy następnym badaniu było 21to znowu sobie dodałam
A teraz już nie badam, nie denerwuje siebie i dzieciątka
Jak masz to dołóż sobie, nie zaszkodzi![]()
Kochanie możesz być spokojna jak najbardziejDziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,
W sensie, ze blizniaki? [emoji16][emoji16]15dpt.
10dpt bylo 241
O kochana ale Ci idzie szybciutko ta betaDziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,