Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super kochana ❤❤❤GratulacjeDziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,
A ile rozwijało się od 3d? Nam z 5 jeden tylko dotrwał do 6doby.Hej! Dzwonili przed chwilą z labo, pozostałe dwa zarodki na dniu wczorajszym przestały się dzielić, powtórka programu z przed roku, czyli nie pójdzie nic do mrożenia. Mąż mówi, że i tak nam nie będą potrzebne. Wiem, pociesza mnie. I jakoś znów mi optymizm opadł. Przyjemnego dnia dziewuszki!
Będziesz najbardziej powaloną mamusią na świecie!!!Dziękuję kochana. Póki co boje się czy ja w ogole sie na matkę nadaje [emoji85][emoji85][emoji85] czy ja dam radę!! Przecież ja jestem taka powalona [emoji85][emoji85][emoji85]
Dla mnie super[emoji3]Wstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Natura coś Ci sugeruje[emoji6]Hej! Przepraszam ale staram się nie udzielać i trochę uciec słowa od forum żeby jakoś dojść do siebie.. Wiecie co, mój organizm mnie szokuje, dziś 2 tyg równe od poronienia a ja czuje że mam owulacje! 2 dni temu dużo jajek na prawym, 7mm endo ... Jak to możliwe że się tak szybko zregenerowalam???
SuperJejku dziewczyny tak sie ciesze ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Wiem ze najgorsze przede mna ale nareszcie sie doczekalam. Tyle czasu tyle przeszkod tak dlugo na to pracowalam zeby byc w formie!!!! Juz dzisiaj zaplacilam 8300 za cala stymulacje wiec nie ma odwrotu400 zl wiecej ale balam sie ze bedzie wiecej. Orgalutran znam ale poprzednim razem mialam tylko jedna apmulke przed punkcja i no i ta Bemfola. Widze ze mu zalezy i bardzo sie stara. Ja mu ufam, czuje sie przy nim bezpieczna. Oczywiscie jaja byly jak berety
![]()
[emoji23][emoji23][emoji23]Jestem dzisiaj sama i juz zdalam Łukaszowi relacje. Z tego wszystkiego wogole sie nie boje sama spac. Przepraszam za moj entuzjazm ale musiscie mnie zrozumiec. W sierpniu mialam ostatni transfer i od tego czasu duzo sie dzialo. Wchodzac do kliniki przewrocilam sie tzn upadlam na dwa kolanabo oczywiscie bylam w obcasach a tam byla taka wycieraczka i obcas mi wszedl w ta jedna gowniana dziurke
Podszedl do mnie ochronarz to mu tylko rzucilam jedno ze swoich wrogich spojrzen i nie pozwolilam sie dotknąc. Po czym wstalam i sie oczepalam i ruszylam dalej. Potem jedna z pracownic zaczela wolac Monika i zaczela machac zachecająco na co ja oglupiala jej odmachalam a za chwile sie okazalo ze machala do jakiejs pani za mna !!!!