reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje kochane ja juz po rozmowie. Jestem bardzo zadowolona bo moje wszystkie wyniki wyszly ok. Wiec dostałam zalecenia glownie do tego mojego kiru aa i mam zielone swiatlo. Moge dzialac. Teraz musze umówić sie na histeroskopie . I w przyszlym miesiacu na transfer😁😁😁 jestem taka szczęśliwa 😍😍😍

Cudownie :) Jak jest plan działania to od razu inaczej się funkcjonuje i zmienia się podejście do wszystkiego :)

Kochane moje Dziekuje za kciukasy i oczywiście proszę o jeszcze;) pęcherzyk jest i to w macicy;) 8mm. Jak to lekarz powiedzial I nawet sie usmiechanl- na ten etap jest wszystko bardzo dobrze;) [emoji173][emoji173][emoji173] zalozyl mi już kartę ciazy :) wyliczył wstępny termin na 8 października;) wyszla niedoczynność tarczycy i dostałam leki. Jedna tabletkę rano przed śniadaniem. Pozostałe leki bez zmian. Kazal odstawic acard, wymienił mi kwas foliowy i kazal odstawic modulatory. Teraz mam brać prenatal uno i wit d3 zmniejszyć z 4000 na 2000j. No i kazal odstawic metformine. Tego się boję no ale ufam mu. Wiem,ze w Polsce nie można.. Dostałam skierowanie na wyniki, znów muszę powtorzyc wszystkie zakaźne;/ kolejna wizyta 21 lutego i już powinno być serduszko [emoji173] @bazylia128 wpiszesz gamonia kochana do kalendarza???[emoji8]
Dostalam tez skierowanie na badania prenatalne. Powiedzial,ze sa ona na NFZ i mogę je zrobić u nich lub poszukać miejsca gdzie mają umowę. Kazal sie wpisac miedzy końcem marca A początkiem kwietnia. Za 2 tyg jak bedzie dobrze to wtedy się zapiszemy;)
Jej, tyle emocji,ze u położnej mialam ciśnienie 120/90 a moje zawsze 90/60 haha.. powiedziala, ze lekko podwyższone ale następnym razem najpierw do niej na pomiary A potem do lekarza;) w aptece zostawiliśmy 550zl na te dwa tygodnie lekow.. Ale to wszystko nieważne. Najważniejszy jest nasz CUD[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Patrz z tego wszystkiego Ci odpisywalam i nie odpisałam :cool2: Pięknie ten Twój rok się zaczął! Będziesz szczęśliwa i spełniona mama a mąż chyba za długo na kontraktach nie posiedzi jak się maleństwo urodzi! Cudnie :tak:

Tak. Czekamy;) jak ja wytrwam te 2 tyg? Jak kupowałam leki to ma koniec, ze jeszcze z 3 testy poprosze.. A mąż od razu po co???? A ja,ze bede spokojniejsza... ze na pamiątkę... glupia jestem? Że tak robię???
No na pamiatke to koniecznie!!! Ja test pamiątkowy to wyrzucilam, ale mam zdjęcie z tym testem z dwoma kreskami i datą 28.04.2018❤️czyli 10dpt😊

Cieszę się razem z Tobą :) [emoji173] [emoji173] [emoji173] a jak u Was sytuacja jeśli chodzi o wyjazd męża? Zmieniają się plany w związku z ciążą?
[emoji173][emoji173][emoji173] niestety nie. Jesteśmy splukani na maksa. Po prostu na czysto. A leki tyle kosztują. Dziś na 2 tyg 550 zł, plus wizyta 160, plus paliwo 200 ...wizyt i badan bedzie mnóstwo. Za same zakaźne placilam ostatnio prawie 400zl. A teraz po miesiac u musze je powtórzyć. A przecież trzeba się przyszykowac.. nie mamy wyjścia. Musimy sie troche przemeczyc i odkuc. Zobaczymy ile damy radę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry