fredka84
Fanka BB :)
Nooo, pamiętam [emoji23][emoji23][emoji23]OOOOOOOOOOOOOO podobasz mi sieTylko jak ten twoj maz sie przez nie dostaje ? Od razu mi sie przypomina ten moment filmu ze strasznego filmu jak koles wyjął pile i musial ciac
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nooo, pamiętam [emoji23][emoji23][emoji23]OOOOOOOOOOOOOO podobasz mi sieTylko jak ten twoj maz sie przez nie dostaje ? Od razu mi sie przypomina ten moment filmu ze strasznego filmu jak koles wyjął pile i musial ciac
![]()
Poza tym jestesmy zdania ze dziecko powinno sie wychowywac z samiKurcze to mi teraz dalas do myslenia. Ja zawsze sie bałam ze z dwoma bedzie gorzej z wyjazdami a przede wszystkim czy się dogadają. Jezeli nam sie nie uda miec dzidziusia to pierwsze co jade po szczeniaka . A jak sie uda to pewnie zdecydujemy się ale juz w pozniejszym czasiedziekuje za podpowiedź. Bardzo mi tymi slowami pomoglas
![]()
Moze to nie zapalenie tylko bejbiki sie montuja. Ja tez wstawalam na siku w nocy i jak sikalam to mnie w pachwinie bardzo ciągłoTrzymam [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
❤ ❤ ❤ dziekuje ale zobaczymy jak bedzieTak nie mów!!! Jaka stracona pozycja, przecież będziesz mieć nowy super startJuż wystarczająco dużo złego doświadczyłaś, teraz będzie już tylko lepiej
![]()
KOCHAM TONie możesz tak myśleć!! Wszystkim sie ma udać i koniec kropka. Zły czas już mija. Bo tutaj chodzi o to, ze wszystkie czekaliśmy na piekne dziecii będą w podobnym wieku i zrobimy zlot, piknik na trawce, z kocykami i dzidziami
![]()
No tylko i wylacznie w centralnejTak, mi taki piknik też chodzi po głowie. Gdzieś w centralnej Polsce![]()
Wrzycicie foto?Zajebista[emoji4]I jak za pół darmo za taką jakość [emoji4]zapytam mamę jutro jak jej się podoba,bo dla niej też kupiłam.
Zamowilam na allegroA gdzie zamawialas? Czy stacjonarnie? Może też powinnam używać, skoro znow pod koniec marca potraktuje je rozjasniaczem
No pewnie. Ja tez sie martwilam ze cos nie tak. Chcesz to cofnij sobie moje posty z sierpnia. Co chwile tu poplakiwalam a pozniej pojechalam na usg i byl pecherzykAle to tak serio może mieć powiązanie?
ProszęWrzycicie foto?