Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja zamawiałam w drogerii internetowej ezebra.pl.Zamowilam na allegrostosuj bo naprawde warto. Ja ogolnie sceptycznie podchodze do kosmetykow do wlosow bo naprawde nie wiele mi poagala a tu sie mile zaskoczylam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zamawiałam w drogerii internetowej ezebra.pl.Zamowilam na allegrostosuj bo naprawde warto. Ja ogolnie sceptycznie podchodze do kosmetykow do wlosow bo naprawde nie wiele mi poagala a tu sie mile zaskoczylam
![]()
Ale to tak serio może mieć powiązanie?
Chętnie bym teraz jakiegos przygarnela ze schroniska ale moj Lukasz ma uczulenie na sierść. Wiec u mnie jedyna opcja shih tzu . Wiesz kolejny problem jest ze teraz ciagle bedziemy latać do Polski . Nasi przyjaciele zawsze zostają z shogunkiem u nas w domku ale nie chce im dodawac kolejnego problemu jakim jest szczeniak. Jednak trochę kłopotu jest.Wiec mysle ze po tym wszystkim na pewno sie zdecydujemy❤Poza tym jestesmy zdania ze dziecko powinno sie wychowywac z samiTo nie czekaj
bedzie wesoło
![]()
Wiem jak to wyglada [emoji85] zawsze mam bladą boję [emoji23][emoji1787][emoji1787] i blade cycki. Ale się rozmarzyłam.. łapcie fotkę z moją Dżulą, i jej kopytka. Ma dlugie nogi po mnie, swojej ciociusi i zawsze jak leżymy to jej giry wystają za parawan [emoji1787][emoji1787] A cala reszte chowa pod parasol bo nie lubi się opalać- tego juz nie ma po mnie [emoji848]Oj tak [emoji173] [emoji7] Fajnie bo bylam w czerwcu wiec pozniej cale lato chwalilam sie swoja opaleniznaŁukaszowi najbardziej oczywiscie podobala sie roznica na dupci
dla mnie to wygladalo paskudnie. Wyobraz sobie jak to wygladalo
![]()
Spoko, dojedziemNo tylko i wylacznie w centralnej![]()
Senkju [emoji8][emoji8]Proszę [emoji3]
Wiem jak to wyglada [emoji85] zawsze mam bladą boję [emoji23][emoji1787][emoji1787] i blade cycki. Ale się rozmarzyłam.. łapcie fotkę z moją Dżulą, i jej kopytka. Ma dlugie nogi po mnie, swojej ciociusi i zawsze jak leżymy to jej giry wystają za parawan [emoji1787][emoji1787] A cala reszte chowa pod parasol bo nie lubi się opalać- tego juz nie ma po mnie [emoji848]Zobacz załącznik 1078060Zobacz załącznik 1078061Zobacz załącznik 1078062
Lubię zamawiać w ezebrze. Mają tam niektóre produkty w super cenie. Zamówię sobie tez biooil przy okazjiJa zamawiałam w drogerii internetowej ezebra.pl.
To bylo latem [emoji23][emoji1787] akurat w czerwcu dowiedziałam się o IO, przeszłam na dietę i w 1.5 miesiaca zeszło 8kg. Teraz już nie mam płaskiego brzucha, wręcz napuchniety chyba od tych zastrzykow. Jak staje bokiem to już jakby brzuch ciazowy [emoji23][emoji1787]Boziu jakie wy macie płaskie brzuchy [emoji2956][emoji2956] moje marzenie a tak to całe życie z fałdkami - mam nadzieje ze ciaza chociaż trochę wyrówna te gory doliny i będzie jeden równy bebzolek