NadziejaJest
Fanka BB :)
Plamie. Starą krwia bo kolor taki brązowy. (Przepraszam za doslownosc) i skrzepy male przy siusiu zostaja na papierze..Jak dzisiaj się czujesz? Plamisz?
I do tego dzis boli mnie lewy bok brzucha.
A u Ciebie lepiej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Plamie. Starą krwia bo kolor taki brązowy. (Przepraszam za doslownosc) i skrzepy male przy siusiu zostaja na papierze..Jak dzisiaj się czujesz? Plamisz?
Smiej się śmiej, ale kiedyś miałam włosy za tylek, scielam do ramion i mój się zorientował dopiero po dwóch tygodniach, że coś jest inaczej [emoji23]
Teraz już go uprzedzam, że idę do fryzjera to przynajmniej wie, że ma powiedzieć 'ślicznie wyglądasz!', polecam ta metodę na spokój w małżeństwie [emoji23][emoji23][emoji23]
Płucz gardło rumiankiem.
Jak masz mdłości to imbir pomaga, witamina C (u mnie woda z sokiem cytrynowym) też zmniejsza ryzyko rozmów z kibelkiem, na zgage migdały lub mleko migdalowe oraz rennie.
W Polsce są jeszcze tabletki prevomit, to jest wyciąg z imbiru i cytryny, ale pewnie w NL tego nie dostaniesz...
Siostra smarowala brzuch cala ciaze, niby dobre na rozstępy. Poza tym rozjaśnia przebarwienia jak ktoś ma, moja ciocia miala takie czarne zmiany po ciąży na twarzy i tym je rozjaśnila. Dobre na blizny. Ja jeszcze nigdy nie kupowalam.Na co uzywasz bio oil bo ja mam ale nie wiem do czego uzywac![]()
Pamietam tego posta!Przypomnialo mi sie jak tu na forum trafilam i od razu wiedzialam ze zostane bo mnie jedna osoba tak mocno rozsmieszyla. Sytuacja wygladala tak ze ktoras z was poprosila o rozpiske co sie dzieje z zarodkiem po transferze i ktos nagle z tekstem: A teraz ja wchodze cala na bialo !!!!! i wrzucila ta rozpiskeNie jestem pewna czy to nie byla czasami moja @fredka84
![]()
Też pamiętam, to chyba ja napisalam ze nie pamiętamtej rozpiski, ale ze pewnie ktoś zaraz wrzuciPamietam tego posta!
To była @Elizabeth68Przypomnialo mi sie jak tu na forum trafilam i od razu wiedzialam ze zostane bo mnie jedna osoba tak mocno rozsmieszyla. Sytuacja wygladala tak ze ktoras z was poprosila o rozpiske co sie dzieje z zarodkiem po transferze i ktos nagle z tekstem: A teraz ja wchodze cala na bialo !!!!! i wrzucila ta rozpiskeNie jestem pewna czy to nie byla czasami moja @fredka84
![]()
Tylko ze mnie mdli tylko na czczo - w ciągu dnia jak coś zjem jest spokój. Także jak już poczuje żołądek ze coś zjadł to mam spokój. A w nocy tragedia