O jakie słodziaki@bazylia128 właśnie kuźwa biegam na kacu, ja pitolę, jak ty możesz to tak kochaćZobacz załącznik 1078094
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O jakie słodziaki@bazylia128 właśnie kuźwa biegam na kacu, ja pitolę, jak ty możesz to tak kochaćZobacz załącznik 1078094
O bidulek. No to rzeczywiście jak chlop chory to istna katastrofaMąż ma grypę - czyt umiera. Teraz on bardziej potrzebuje opieki![]()
Schodzi niby, ale w zależności od skory może zawsze coś tam troszkę zostać. Niezle się ta kosmetyczka reklamowałaA to nie schodzi po czasie??
Tak mi się przypomniało, jak poszlam w lipcu na makijaż do makijazystki, ona cała obstrzyknieta az sztywna i mi pociągnęła,ze wyglądam na 40 przez zmarszczki i muszę się zacząć obstrzykiwac. Tak mi zryla banie, po czym powiedziała,ze u niej dobra cena i zaprasza.
Tak więc proszę ;D sesje zrobiłammoje szampony są bez sls, a pasta do zębów bez fluoru
Na ostatnim zdjęciu masz odżywkę i masełko![]()
Mąż ma grypę - czyt umiera. Teraz on bardziej potrzebuje opieki![]()
Ona do mnie "zmara to zmara" i od wtedy to moje motto [emoji1787]Schodzi niby, ale w zależności od skory może zawsze coś tam troszkę zostać. Niezle się ta kosmetyczka reklamowała [emoji1787][emoji1787][emoji1787] [emoji2298][emoji2358] w życiu bym tak klientce nie powiedziała, pani przyjdź bo masz zmarszczki, dobra mam cenę [emoji23] , nie słuchaj jej, jestes piękna!
Nie nic nie miałam, w dniu punkcji miałam jakiś jednorazowo, dopochwowo.Dziewczyny, też miałyście antybiotyk na dzień przed punkcją?
hehehehehe poza @fredka84 broszką ty mnie najbardziej dzisiaj rozsmieszylas. Musze zapozyczyc ten teksciorDziękuję!!!
Mężczyzna nie choruje, on walczy o życie!
![]()
CudownieA my wracamy z Kołobrzeguwieje strasznie ale nad samym morzem spokojnie. I cieplo. Nawdychalam sie jadu
Zobacz załącznik 1078177Zobacz załącznik 1078178
Dziekuje ❤Ale masz super figurę i śliczne zabki![]()