bazylia128
Fanka BB :)
Przytul mnie tak ladnie poglaskaj po glowce bo chcialabym sie na chwilke poplakacMoże jakąś jelitowkę złapałaś? U nas pełno tych wirusów krąży po okolicy. Co chwila ktoś chory.
Przytulam [emoji3590]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przytul mnie tak ladnie poglaskaj po glowce bo chcialabym sie na chwilke poplakacMoże jakąś jelitowkę złapałaś? U nas pełno tych wirusów krąży po okolicy. Co chwila ktoś chory.
Przytulam [emoji3590]
JA tez tak i w sumie wychodzi ze caly dzien cos bioreNieźle.. Ja sobie jakoś te leki rozpisalam na cały dzień.. Od 6 do 22.. jest tego..
To teraz odpoczywaj A my trzymamy kciukiJa już po[emoji4]dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, wsparcie i [emoji110]. Pobrane 21 pęcherzyków. Nic więcej na razie się nie dowiem, bo pozmieniali procedury i podobno nie dzwonią w trakcie hodowli do blastki. Jak telefonicznie się niczego nie dowiem to w sobotę przed transferem mam spotkanie z embiologiem i wtedy będzie komplet info. Trochę to dziwne, ale kij im w oko. Whatever. Transfer w sobotę, o 12.50.@bazylia128 możesz mnie dopisywać [emoji4]
Samopoczucie spoko, pewnie działa ta przeciwbólowa kroplówka [emoji6]
Ale cudo [emoji7][emoji7][emoji7]
Niezły wynik. Lekomanki z nas.Haha. Jak policzyłam to wszystkie tabsy jakie biorę to 7 rano, 2 obiad, 13 wieczór [emoji849][emoji23]
Oooo zesz ty jakie masz WWIELKIE BIMBAŁKI !!!!! Bedziesz miala czym karmicJa używam ZAWSZE 50+.... I Zobacz załącznik 1078413Zobacz załącznik 1078415
ja używam ZAWSZE 50+...i nóż w kieszeni mi się otwiera jak ktoś mówi że na 50-tke to nie da się opalić, a ludzie nie zdają sobie sprawy jakie to jest szkodliwe... Moje zdjęcia, oczywiście na filter 50+
Jejeku jaaaak duzzo. skad ty tego tyle naprodukowalas?Ja już podziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, wsparcie i
. Pobrane 21 pęcherzyków. Nic więcej na razie się nie dowiem, bo pozmieniali procedury i podobno nie dzwonią w trakcie hodowli do blastki. Jak telefonicznie się niczego nie dowiem to w sobotę przed transferem mam spotkanie z embiologiem i wtedy będzie komplet info. Trochę to dziwne, ale kij im w oko. Whatever. Transfer w sobotę, o 12.50.@bazylia128 możesz mnie dopisywać
Samopoczucie spoko, pewnie działa ta przeciwbólowa kroplówka![]()
Pewnie będziesz miała więcejJejeku jaaaak duzzo. skad ty tego tyle naprodukowalas?![]()
Jesteś miszczem [emoji23][emoji23][emoji23]Haha. Jak policzyłam to wszystkie tabsy jakie biorę to 7 rano, 2 obiad, 13 wieczór [emoji849][emoji23]