bazylia128
Fanka BB :)
No tylko sproboj tu nas zostawic. Pamietaj ze znam twoj adres )Też sobie mowilam,że przez jakiś czas nie będę zaglądała, ale to jest silniejsze ode mnie. Tutaj się taka więź zacisnela![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tylko sproboj tu nas zostawic. Pamietaj ze znam twoj adres )Też sobie mowilam,że przez jakiś czas nie będę zaglądała, ale to jest silniejsze ode mnie. Tutaj się taka więź zacisnela![]()
Mialam sie wlasnie ciebie pytac jak sie czujesz. To bardzo pocieszajace ze tak dobrze sie czujesz. ZUCH dziewczynacoś w tym może być
Ja liczę że skoro u mnie właściwie wszyscy są przeziębieni, to może i mnie łaskawie weźmie... Na razie jednak nic. Aż szok, że czuję się tak całkiem ok po tej punkcji.
Ale ze jak się jest trochę przeziębionym to większe powodzenie transferu?coś w tym może być
Ja liczę że skoro u mnie właściwie wszyscy są przeziębieni, to może i mnie łaskawie weźmie... Na razie jednak nic. Aż szok, że czuję się tak całkiem ok po tej punkcji.
Normalnie pewnie nie, ale za zaczelam badać immunologię, na razie z badań wyszły trochę za wysoko NK i jeszcze stosunek CD4/CD8. Wizyta u docenta 27.02. Ten transfer w sobotę nie był tak planowany. Byłam przekonana że nie będzie transferu po punkcji. A teraz mam cykora ze to taki transfer na straty. Z jednej strony chciałam spróbować bo nigdy nie miałam takiego świeżego transferu, a z drugiej obawiam się ze to taki transfer bez szans. I może infekcja zajęłaby moje limfotyty, żeby nie zajmowały się zwalczaniem zarodka...Ale ze jak się jest trochę przeziębionym to większe powodzenie transferu?![]()
Tak tez slyszalam o tym. Ze wtedy organizm zwalcza chorobe a nie zarodek.Ale ze jak się jest trochę przeziębionym to większe powodzenie transferu?![]()
Zaskakujące. Nic nie robię takiego, piję dużo wody i jem serki wiejskie. Nadal bez leków przeciwbólowych i chyba już nie będą mi potrzebne. No i staram się zająć czymś głowę żeby wytrwać do sobotyMialam sie wlasnie ciebie pytac jak sie czujesz. To bardzo pocieszajace ze tak dobrze sie czujesz. ZUCH dziewczyna
A u mnie 21Dziś 26dpt [emoji4]
Dobrze, niech czeka. Jak pójdziesz na zwolnienie ciążowe to chyba sie zapłacze [emoji1787]U mnie jeszcze sie troche przelewa ale samopoczucie zupelnie inneza to kolezanka bez zmian
Przychodzi przede mna do pracy i czeka
![]()
No i gooll. Mam pozamiatane [emoji1787]No tylko sproboj tu nas zostawic. Pamietaj ze znam twoj adres )
Ja nic nie czuję. No naprawdę jakbym nie byla na usg to bym nie poznala ciazy. No moze piersi by mnie zastanawialyA u mnie 21to nieduża różnica. Ale super
jak się cieszę,że zobaczyłeś swój skarb i jesteś spokojniejsza
Powiedz, czujesz jakies bóle brzucha? W sensie takie uczucie pełna i rozpierania?