reklama

Kto po in vitro?

reklama
hehehehehehe no tez kiedys widzialam jak kaczka biegala bez glowy hehehehehehehe tez sie wydziralam hehehehehehe ja to ogolnie nie lubie pierze. Co do kur to naprawde jest taka choroba i ma swoja nazwe - alektrophobia ;)
Ja mam arahnofobie... każdy chyba coś ma ;) no to łap fotke;) u mojej cioci takie piękne kurczaczki i perliczki;)
IMG_20190601_195627_390.jpeg

A ja nie znosiłam tego zapachu. I jak widziałam jak babcia odrąbała kurze na pieńku głowę siekierą i ona potem biegała po podwórku i tryskała krwią to miałam mega traumę[emoji849]
No widok nieciekawy. Prawda. Ja jeszcze pamiętam jak przywozili do kuchni letniej zabitego swiniaka i na wielkim stole go kobitki rozkladaly na części... A ja siedzialam z boku i mialam funkcje piszącej.. ba karteczce jaka to sztuka , i do woreczka. To te mieso palcem dotykalam przez woreczki [emoji23][emoji1787] fuj fuj

I to lekarz zalecil ta diete cukrzycowa? Po jakim badaniu?
Z racji wieku (39 lat) oraz przyjmowania progesteronu w zastrzykach moja ginekolog już w 6 tc wysłała mnie na krzywą cukrową. Cukier niestety był za wysoki, ale tylko po posiłkach. Diabetolog obliczył do mojej wagi i wzrostu tzw. zapotrzebowanie węglowodanowe ( wymienniki węglowodanowe) Miałam rozpisane ile węglowodanów mogę zjeść na posiłek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry