To mamy USG połówkowe dokładnie w ten sam dzień9.04.2020 usg połówkowe, termin porodu 25.08.2020. Dziękuję. Jeszcze będzie poradnia genetyczna ale na dzień dzisiejszy nie znam daty muszę się zarejestrować.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mamy USG połówkowe dokładnie w ten sam dzień9.04.2020 usg połówkowe, termin porodu 25.08.2020. Dziękuję. Jeszcze będzie poradnia genetyczna ale na dzień dzisiejszy nie znam daty muszę się zarejestrować.
@Artemida90 jak bylas na ostatnim usg to ktory to byl dpt ktory tydzień ciązy?
Super się złożyłoTo mamy USG połówkowe dokładnie w ten sam dzieńno a poród ja mam 2 dni wcześniej. Fajnie. Będzie kolejne sierpniowe Dzidzi ☺
![]()
Ja póki co ni mam żadnych chyba wskazań do cesarskiego cięcia, ale zobaczę po połówkowym, bo Profesor, do którego jeżdżę podobno na podstawie badania i przepływów czasem zleca CC. Dla mnie to nie ma znaczenia, zrobię tak jak lekarze mi powiedząSuper się złożyło. W grupie raźniej. Zastanawiałaś się jaki poród? Ja cesarkę, miałam laserowa korekcie wzroku i mam takie zalecenia.
SPOKO ❤ Nie masz sie juz czym stresowac. Przesylam Ci wypowiedz jednego z lekarzy chyba najlepszej kliniki NOVUM w Warszawie. Czytaj i oddychaj26dpt i było 6 +3

Poza tym jak ja nawet zanim sie okazalo ze mam puste jajo to z lekarzem czekalismy do 7 tygodnia ciazy na sam zarodek... Wiec ty naprawde nie masz sie czym teraz denerwowac26dpt i było 6 +3
SPOKO [emoji173] Nie masz sie juz czym stresowac. Przesylam Ci wypowiedz jednego z lekarzy chyba najlepszej kliniki NOVUM w Warszawie. Czytaj i oddychaj
Sam pęcherzyk ciążowy możliwy jest do zaobserwowania w trakcie badania USG około 22. dni po transferze, zarodek i akcję serca rejestruje się mniej więcej 10 dni później. Czasem może się zdarzyć, że zarodek pojawia się w obrazie USG później niż się tego spodziewano. Może być to wynik pewnych zmienności biologicznych lub technicznych związanych z samą techniką badania.
Chyba naprawde nas slabo czytasz bo juz dawno tam jestes wpisanaDziewczyny, często o Was myślę, zaglądam co jakiś czas by wiedzieć co u Was, kto dalej walczy, kto cieszy się z pozytywnej bety.
Wy rozumiecie cała ta burze emocji, porażki i ponowne podnoszenie się do walki. Akurat minęła mi połowa ciąży i powiem Wam, że chyba dopiero teraz jest spokojnie u nas w domuivf nas przeczołgali jako parę, małżeństwo, ale warto!
Bylismy dzisiaj na usg połówkowym, młoda ma 330g, ma piękny nosekcała reszta też w normie
Tego Wam życzę! Trzymam kciuki za każdą z osobna, byście miały siłę, kto jak nie Wy!
. Zobacz załącznik 1080129
@bazylia128 prosze wpisz mnie na 2 lipca na termin porodu
❤ Super wspaniale wiadomosci ❤ Mam caly czas nadzieje ze nadejdzie taki dzien i sama sie bede mogla wpisac na dzien porodu ❤Mój na szczęście zakłada tylko od świętaTak samo pasuje i tez nienawidze. Na szczescie udalo sie namowic meza zeby oddawal koszule do prasowalni. Chodzi w nich codziennie, w weekend tracilam pol dnia na prasowanie bleee