reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny proszę Was o kciuki.
Jestem w szpitalu. Rano wstalam wkładka brazowo- rozowo- czerwona. Ciężko określić. No ale zmieniłam. Zaaplikowalam luteine. Po chwili cala wkładka żywa krew. Przyjechaliśmy na izbę. Przyjęli mnie na oddział i czekam na lekarza. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Mocne kciuki ✊ i ciepłe myśli wysyłam !!! 😘😘 Będzie dobrze!

reklama
A robisz na oliwce? Mnie na początku tez bolało ale szybko się przyzwyczaiłam i teraz to nawet lubię jak mnie uda potem palą z gorąca 😜
Taaaa oczywiście ..jak to mówią - nie posmarujesz -nie pojedziesz 🤣🤣🤣ale tak poważnie - używałam banki kilka lat temu, ale sporadycznie - kilka razy w miesiącu.Poza tym zawsze byłam wysportowana i nie miałam problemów z cellulit .. odkąd zaczęłam stymulacje przed inseminacjami i ivf pOzniej - draaaaamat 😫😫😫dodatkowo doszedł problem z tarczyca - zaczęłam wrecz puchnąć ..i cellulit wrecz eksplodował nawet tam gdzie nigdy go nie było ... dlatego pytam o sposoby ☺️Peelingi tobie regularnie - wracam pomału do ćwiczeń ,bo moje serce już mi pozwala na to, zdrowo jem, pije dużo wody i herbat ziołowych .. ale jest gorzej i gorzej .. kupiłam szczotkę z naturalnego włosia ☺️Jestem po pierwszym szczotkowaniu i skóra jest meeeeeega w dotyku .. nie sadze , żeby cellulit zniknął od tego , ale nie zaszkodzi spróbować ☺️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry